Ana sayfa Dizi Fragmanları Börü 2039 dizisine sert bir eleştiri geldi!

Börü 2039 dizisine sert bir eleştiri geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alper Çağlar’ın imzasını taşıyan Börü 2039 dizisi Blu TV’de izleyicilerle buluşmaya başladı…

Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Cenay Türksever, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Börü 2039 dizisinin bilim kurgu içerikli yeni sezonu ses getirdi.

Börü’nün ilk halini bilenler ise yeni sezon için farklı beklentilerle BluTV başına geçti ama, beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler ve sıkıldığını belirtenler de oldu.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında dizinin yeni halini pek de beğenmediğini dile getirdi.

Bilimkurgu ve aksiyon türündeki Börü 2039’u izlemeye başladıktan yarım saat sonra bırakmak zorunda kaldığını belirten Sina Koloğlu, şöyle yazdı:

“Bilim Kurgu ile aramız pek iyi değildir. Bir kenara bıraktık, gelecek zaman teknoloji gösterisi de açmadı. ‘Hollywood’ta alası var’ lafı vardır. Eh biraz o kategoriye girmiş. Şaşırdık tabii. Umarım ikinci bölüm amaçlanan ayakları yerer basar bir şekilde olur.”

Dizi, kehanetleri kadar Gamma Yapay Zeka’dan Külcü’ye, AVAX’tan CCR6 Omega geni gibi geleceğe dair yarattığı pek çok kavramla da kendi dünyasını sıfırdan yaratarak izleyicilerine fantastik ve bilimkurgu öğeleriyle donatılmış görkemli bir hikaye sunuyor.

ÇağlarArts – Insignia iş ortaklığının BluTV’yle buluştuğu; Ahmet Atalay ile Can Emre’nin bölüm yönetmenliğini üstlendiği ‘BÖRÜ 2039’un yeni bölümleri de merakla bekleniyor.