Ana sayfa Dizi Haberleri Börü dizisinin Asena’sı Ahu Türkpençe herkesin başaramayacağı bir karar aldı

Börü dizisinin Asena’sı Ahu Türkpençe herkesin başaramayacağı bir karar aldı

tarafından ker_def
Börü dizisinin Asena'sı Ahu Türkpençe herkesin başaramayacağı bir karar aldı 7
‘Mutlu ve şanslı bir insanım’

Ahu Türkpençe, yarın akşam Star TV’de başlayacak ‘Börü’ dizisiyle ekrana döndü. Oyuncu, “Sadece sevdiğim işlerde olmak istiyorum. Bu kararı aldıktan sonra, daha az ve öz projelerde rol aldım. Mutlu ve şanslı bir insanım” dedi.

Ahu Türkpençe, Milliyet Cadde’den Senem Aydın’a konuştu:

Patates’ adlı oyunuyla tiyatro sahnesinde izlediğimiz Ahu Türkpençe, ‘Börü’yle de ekrana gelecek… “Mini dizi olması bizim için büyük yenilik ve soluk olacak. Bir adım attık, inşallah devamı gelir” diyen oyuncuyla, yeni projesini, sektöre ve aşka bakışını konuştuk.

– ‘Börü’ nasıl bir dizi?

Altı bölümden oluşan, farklı bir proje. Hikayesi, tarzı ve tavrıyla farklı bir noktada duruyor. Bu sebepten dolayı kabul ettim. Bölümleri, sinema kalitesinde çektik. Daha önce hiç oynamadığım bir karaktere hayat veriyorum.

– Canlandırdığınız Asena nasıl bir karakter?

Sahada aktif görev alan bir tetikçi. ‘Börü’ ekibinde, hiç kimse onu kendisinden farklı görmüyor. Aynı zamanda da duygusal olarak büyük darbeler yemiş bir kadın, o yüzden birçok şeye kendini kapatmış ve duygusuz davranabiliyor.

– Hazırlık süreci nasıl geçti?

Sete başlamadan 20 gün önce Ahmet Pınar’la çalıştık. Dizide hem ekipteki karakterlerden birini canlandırıyor, hem de bizim taktik eğitmenliğimizi yapıyor. Muhteşemdir… Çatışma sahnelerinde yürüyüşlerimizi, silahı nasıl tutacağımızı ve nasıl adım atacağımızı gösterdi.