Ana sayfa Dizi Haberleri Börü ile ekrana dönen Ahu Türkpençe’nin okuduğu okulu öğrenince şaşıracaksınız!

Börü ile ekrana dönen Ahu Türkpençe’nin okuduğu okulu öğrenince şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Börü ile ekrana dönen Ahu Türkpençe'nin okuduğu okulu öğrenince şaşıracaksınız! 7

Televizyongazetesi/Analiz

Star TV’nin yeni dizisi Börü henüz başlamadan büyük merak uyandırmaya devam ediyor. Börü’nün bir özelliği de de Bir İstanbul Masalı ile yıldızı parlayan ancak sonrasında bir iki projede yer alıp dizilere ara veren Ahu Türkpençe’nin yeniden ekrana dönüyor olması. Bu kez Türkpençe’yi bambaşka bir rolde izleyeceğiz.

Ahu Türkpençe’nin Börü’de oynayacağı Asena timin belkemiği, büyük bir yük ile sıcak çatışmada erkeklerin yanında duran bir kadın. Gerçek bir öyküden ilham alınmış olan Asena’nın öyküsü, Türk kadınının cesur ve nitelikli karakterinin bir temsili.

DAĞ film serisine imza atan Alper Çağlar/Çağlararts ile Doruk Acar/Insignia ortaklığının, Star Yapım ile yeni ortaklığıyla hayata geçecek olan BÖRÜ’nün kadrosunda Ahu Türkpençe’nin yanı sıra Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin bulunuyor. Oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek. Deneyimli oyuncu Mesut Akusta ise Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden birini canlandıracak.

6 Bölümlük, her biri 1 saatlik, televizyonda sinema çıtası yaratacak Börü Serisi, 28 Şubat Çarşamba İlk Bölümü ile Star Ekranlarında Başlıyor!

Peki yıllar sonra yeniden dizilere dönen Ahu Türkpençe hakkında ne kadar bilginiz var? Onun aslında oyunculuk okumadığını bambaşka bir bölümden mezun olduğunu biliyor musunuz?