Ana sayfa Dizi Haberleri Börü yine ortalığı kasıp kavurmaya geliyor!

Börü yine ortalığı kasıp kavurmaya geliyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin reytinglerde olmasa da adından söz ettiren yeni dizisi Börü’nün 4. bölüm fragmanı çok konuşuldu.

Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen Börü, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve finalini beyaz perdede yapacak. Heyecanla beklenen proje  özel kanalların ilk 1 saatlik mini dizisi oldu.

Dizinin, gişe rekorları kıran Dağ II filminin yönetmeni, Alper Çağlar’ın projesi olması diziye dair beklentileri her bölümde biraz daha arttırıyor.

Başrollerini Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu ve Fırat Doğruloğlu’nun paylaştığı dizinin 4. bölümü, 21 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00’de ekranlara gelecek.

Börü yine ortalığı kasıp kavurmaya geliyor! 7

4. bölümün konusu:

2016, 22 Mart. Ayı Murat’ın şehadetinden 6 ay sonra, timin etrafındaki karanlık artmaktadır. Hiç beklemedikleri bir yerden PKK erzak sorumlusu elebaşına dair bir istihbarat geldiği gün, Kemal ve Turan sızıntılara karşı kendi gizli kan davalarını başlatmaya karar verirler.

“Mahalle” adlı dördüncü bölümünün fragmanına yorum yağan dizinin geçtiğimiz bölümü, çok beğenilmişti.

“Kalite kokuyor!”, “İzlemeyen çok şey kaybeder!”, “Böyle bir dizi varken başka dizi mi izlenir!”, “Seyrettiğim açık ara en kaliteli Türk dizisi!”, “Efsane bir bölüm bizi bekliyor. Mahşer kopacak!”, “Hayatımda ilk kez bir dizi için pusuda bekliyorum her gün bildirim geldiğinde yüreğim kıpır kıpır oluyor!” gibi yorumlar yapan izleyenler diziye adeta bayılıyor.

4. bölümün reytinglerinin nasıl olacağını, bölüme ne gibi yorumlar yapılacağını hep birlikte göreceğiz…

Youtube’da trend videolar listesinde 8. sırada yer alan fragman,  yeni bölüm için heyecanı iyice arttırdı.

İşte 4. bölüm fragmanı: