Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle bir şey mümkün mü? Çarpışma dizisindeki o kazada çok çarpıcı bir yanlış vardı!

Böyle bir şey mümkün mü? Çarpışma dizisindeki o kazada çok çarpıcı bir yanlış vardı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma’nın ilk bölümündeki sahne, hala tartışılmaya devam ediliyor.

Sezona iddialı başlayan Çarpışma’nın büyük dikkat çeken ve çekimleri uzun sürede yapılan, 8 yedek aracın aynı anda hazır tutulduğu kaza sahnesi ile ilgili, sosyal medyada hala tartışmalar yapılmakta.

Bu hafta 3. bölümü ekrana gelecek olan dizide, 4 kişinin tesadüfen karşılaştığı kaza sonrasında en çok arabaların durumu konuşuldu.

Böyle bir hızla birbirlerine çarpan araçlardan 4 kişinin de sağ salim çıkması zaten ilk dikkat çeken durum oldu.

Ancak herkesin aklını kurcalayan bir soru vardı bu kazayla ilgili…

Başrollerdeki Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Elçin Sangu ve Alperen Durmaz’ın oynadıkları dizide herkesin kafasındaki soru işareti, o arabaların hiç birinde hava yastığının olmamasıydı!

Böyle bir şey mümkün mü? Çarpışma dizisindeki o kazada çok çarpıcı bir yanlış vardı! 8

Türkiye’de bir ilke imza atan ve Hollywood’da kullanılan çok özel bir sistemle çekilen dizinin kaza sahnesinde, kimsenin aklına bu detayın gelmemiş olma ihtimali var mı bilemiyoruz.

Ancak kimilerine göre ‘skandal’ olarak nitelenen bu sahnede, hiç bir aracın hava yastığı açılmadı ve böyle bir durumda bile kimseye hafif sıyrıklar dışında bir şey olmadı! Üstelik arabaların kaportaları darmadağın olmasına rağmen!

Sosyal medyada izleyiciler bu ayrıntıya dikkat çekmeye devam ediyor.

Böyle bir şey mümkün mü? Çarpışma dizisindeki o kazada çok çarpıcı bir yanlış vardı! 9

Araçların hurdaya dönmesine karşın yaşanan kazadan sonra airbag’lerin açılmamasının bir açıklaması var mı bilinmiyor ama hepsinin arızalı olmuş olma ihtimali de pek akla yatkın bulunmuyor!

Bu kadar titizlik gösterilen, özel çekimler yapılan, uzun saatler süren bir çekimde böyle bir ayrıntının atlanmış olma ihtimali ise çok daha tuhaf bir durum!

İşte o kaza sahnesi: