Ana sayfa Sosyal Medya Böyle hediye mi olur? Ezgi Mola’dan rol arkadaşlarını sevinçten uçuran hediye!

Böyle hediye mi olur? Ezgi Mola’dan rol arkadaşlarını sevinçten uçuran hediye!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, ekranın en çok konuşulan dizisi olduğu kadar, kamera arkasıyla da en dikkat çeken projelerinden. Zira hepsi de birbirinden başarılı isimlerin oluşturduğu kadro, dizinin çekimleri sırasında yorucu günler geçirse de sıkı dostlukların da kurulduğu keyifli bir ortam. Oyuncuların sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarından eğlenceli anları izleyici de takip ediyor.

Özellikle sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olan Ezgi Mola, dizinin kamera arkasından zaman zaman video ve fotoğraflar paylaşmakta. Oyuncunun takipçileri, dram dizisinin kamera arkasındaki eğlenceli anlara da bu sayede vakıf olmakta.

Ezgi Mola’nın Safiye’yi oynadığı dizide, kardeşi Gülben’i oynayan Merve Dizdar ile diğer kardeşi Neriman’ı oynayan genç ve başarılı oyuncu Gizem Katmer’e verdiği bir hediye, iki oyuncuyu çok mutlu etti.

Oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Gizem Katmer, kamera arkasında da yakınlıkları, samimi ve doğal kişilikleri ile dikkat çeken isimler.

Böyle hediye mi olur? Ezgi Mola'dan rol arkadaşlarını sevinçten uçuran hediye! 9

Mola, birlikte rol aldığı ve uzun saatler beraber çalıştığı bu iki isme güzel bir sürpriz yaptı. Mola’nın instagram adresini takip edenler, onun kimi zaman çok sevdiği bir pijama markasından bahsettiğini görmekte.

Oyuncu, ipek pijama üreten markanın ürünlerinden Merve Dizdar ve Gizem Katmer’e de birer tane hediye etmiş. İki oyuncu da instagram sayfalarından bu hediye ile ilgili duygularını paylaşıyorlar. Ezgi Mola da bu paylaşımı sayfasına taşıdı.

 

Merve Dizdar, çok beğendiğini ifade etmek için “Böyle hediye mi olur? Öyle böyle diil” diyerek ürünün güzelliğine atıfta bulunuyor ve Ezgi Mola’ya da teşekkür ediyor.

Gizem Katmer de sevincini “Bakın böyle bir doku, böyle bir güzellik yok ama en güzeli buna vurulacağımı bilip bana hediye eden Ezgi Mola’dır. En şanslı kız kardeşlerizdir biz” notunu düşmüş paylaşımına.

İşte iki oyuncunun o paylaşımları:

Böyle hediye mi olur? Ezgi Mola'dan rol arkadaşlarını sevinçten uçuran hediye! 10

Böyle hediye mi olur? Ezgi Mola'dan rol arkadaşlarını sevinçten uçuran hediye! 11