Ana sayfa Dizi Haberleri Bu akşam final bölümü yayınlanacak Kızım dizisine, oyuncular ve tüm ekip böyle veda etti…

Bu akşam final bölümü yayınlanacak Kızım dizisine, oyuncular ve tüm ekip böyle veda etti…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun oynadıkları, Med Yapım imzalı Kızım dizisi, bu akşam yayınlanacak son bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin bir sezon daha devam edeceği düşünülüyordu ancak beklenen olmadı. Final kararı izleyenleri de üzdü.

Kore dizisinden uyarlama olan Kızım dizisinde, amansız bir hastalığa yakalanan ve annesi tarafından terkedilen bir kızın, babasını bulup onunla verdiği hayat mücadelesi anlatıyordu.

İlk bölümleriyle büyük ilgi çeken dizi, bölümler ilerledikçe aynı ilgiyi göremedi ne yazık ki.

Dizi bu akşam ekrana gelecek olan 34. bölümüyle final yapacak. Finalde izleyiciyi mutlu son bekliyor. Demir ve Candan bu kez gerçekten evlenirken, Uğur ve Sevgi ile birlikte çifte düğün yapıyorlar.

Final sahnesinin çekiminin ardından Leyla Lydia Tuğutlu, bugün instagram sayfasından diziye veda mesajı yayınladı. Tuğutlu, setin son gününden ve daha önceki çekimlerden kareleri de hesabında paylaştı ve şunları yazdı:

“Bu akşam son kez buluşuyoruz..ilk set günü daha dün gibi..biz sevginin ve aile olmanın her şeyin üstesinden gelebileceğini anlattık bu yolculukta..enerjisi kalbi güzel, yetenekli bir ekiple çalışabildiğim için çok şanslıyım..emeklerinize sağlık..@medyapimresmi ailesine ve bizi 34 bölüm boyunca her cuma evlerine konuk eden sizlere sonsuz teşekkürler desteğiniz bizim için çok değerli..? #kızım”

Dizinin çekimlerinin bitmesinden sonra tüm oyuncular, teknik ekip ve Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un da olduğu küçük bir parti verildi ve pasta kesildi. Leyla Lydia Tuğutlu, o anın fotoğrafını da instagram’da paylaştı.

İşte o paylaşım: