Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizi çok güldürür! Atv’nin yeni dizisi Kocaman Ailem’den 2. tanıtım yayınlandı…

Bu dizi çok güldürür! Atv’nin yeni dizisi Kocaman Ailem’den 2. tanıtım yayınlandı…

tarafından zk zk
Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir’in yer aldığı Kocaman Ailem dizisi atv ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 2. tanıtımı da yayınlandı. Henüz ne yayın tarihi belli olmayan dizinin çok yakında ekranda olacağı ifade ediliyor.

İşte Kocaman Ailem dizisinin 2. tanıtımı:

KOCAMAN AİLEM OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği “Kocaman Ailem”in kadrosunda ayrıca; Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay ve Çiğdem Aygün yer alıyor.

Bu dizi çok güldürür! Atv'nin yeni dizisi Kocaman Ailem'den 2. tanıtım yayınlandı... 7

KOCAMAN AİLEM DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?

Kocaman Ailem’in konusu ise kısaca şöyle, pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i (Aksel Bonfil) görevlendirir. Hulusi’nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.