Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu doktorlar çok sevilecek! Çok güçlü bir kadroyla gelen Kasaba Doktoru’ndan ilk tanıtım geldi!

Bu doktorlar çok sevilecek! Çok güçlü bir kadroyla gelen Kasaba Doktoru’ndan ilk tanıtım geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok yakında TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak olan yeni dizi Kasaba Doktoru, güçlü oyuncu kadrosu nedeniyle büyük merak uyandırdı. Doktorların mesleki zorluklarına dikkat çekecek dizinin ilk tanıtımı paylaşıldı ve büyük heyecan yarattı.

TRT 1’de yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisinin çekimlerine kısa süre önce başladı. Dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı henüz açıklanmadı. Ancak çok yakında duyurulması bekleniyor. Bu arada yeni diziden ilk tanıtım da paylaşıldı.

Tanıtım filminde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı görülüyor. Karakterlerin hepsi de doktor. Ozan Akbaba deneyimli bir doktor iken Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı mesleğe yeni başlamış hekimler olarak karşımıza çıkacak. Ozan Akbaba son derece idealist bir doktora hayat verecek.

Başrolünde, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle tanınan Ozan Akbaba’nın olduğu dizide Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever ve Sinan Albayrak da rol almakta. Güney Kore yapımı Dr. Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru dizisi, hastane temalı bir dizi.

Özellikle son dönemde şiddete uğrayan ve çalışma koşullarıyla ilgili problemler yaşayan doktorların sorunlarına yoğunlaşan bir dizi olacak Kasaba Doktoru. Dizinin çekimlerine bu hafta itibariyle başlanıldı. Setten gelen ilk kare ise bir ameliyat sahnesine aitti.

Dizinin özellikle oyuncu kadrosu çok ilgi çekiyor. Çok güçlü bir kadroya sahip dizinin hikayesinin ilgi çekici vakaların eklenmesiyle çok dikkat çekici olacağı tahmin ediliyor. Ozan Akbaba’nın Kemal karakterine hayat verdiği dizinin orijinalinde, başarılı bir cerrahın hikayesi anlatılıyor. Büyük bir hastanede başlayan öykü, başrol karakterinin travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılmasıyla devam ediyor.