Ana sayfa TV Programları Bu egzersizler ağrılara iyi geliyor! Çağla ile Yeni Bir Gün 75. Bölüm

Bu egzersizler ağrılara iyi geliyor! Çağla ile Yeni Bir Gün 75. Bölüm

tarafından ker_def

Çağla ile Yeni Bir Gün programının 75. bölümü 14 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluştu. Prof. Dr. Birgül Sönmez, canlı yayına katıldı ve kalp krizinin belirtileri hakkında önemli bilgiler sundu.
Spor eğitmenleri Dilşad Yapıcı ve Filiz Kartal da bel, boyun ve sırt ağrılarına iyi gelen egzersiz çalışmalarını gösterdiler. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

“Çağla Şıkel ile Yeni Bir Gün” sağlıktan iyi beslenmeye, doğru alışverişten estetiğe, kadınlara yönelik tüm konular ele alınacak, son trendler, farklı ve detaylı bilgiler izleyiciyle paylaşılacak. Alanında uzman doktor ve estetisyenlerle gerçekleştirilecek sohbetlerle, kadınların sağlık ve güzellik konularında merak ettikleri tüm sorular en doğru isimlerden yanıt bulacak.

Ekran başındakilerin kolayca yapabilecekleri pratik, lezzetli, kolay ve sağlıklı yemek tarifleri stüdyoda canlı olarak anlatılacak. Bunların yanı sıra Çağla Şıkel; hayatınızı kolaylaştıracak, bütçe tasarrufu sağlayacak birbirinden sağlıklı, kaliteli ve önemli tüyolar verecek.

“Çağla ile Yeni Bir Gün” hafta içi her gün 10.00’da canlı yayınla FOX’ta!