Ana sayfa Sosyal Medya Bu fotoğrafa düşen düşene! Doğa Rutkay’ın son paylaşımını görmeniz lazım

Bu fotoğrafa düşen düşene! Doğa Rutkay’ın son paylaşımını görmeniz lazım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara Güldür Güldür Show’daki Yeter karakteriyle geliyor ünlü oyuncu Doğa Rutkay. Bu sezon yine Show TV’nin sevilen programı Çocuktan Al Haberi’ni de sunmaya başladı. Aynı zamanda ikiz çocukları olan Doğa Rutkay’ın parmak ısırtan bir enerjisi var.

Oyuncu, ayrıca Ali Sunal ile birlikte “Ali Baba Doğa Ana” isimli Youtube kanalı için de program yapmakta. Sosyal medyasını da hayli etkin kullanıyor. On parmağında on marifet olan Doğa Rutkay’ın bu yoğun tempo içinde ikizleri Rutkay Kerim ve Piraye ile keyifli anları da sosyal medyanın gündeminde.

Sevimli ikizler, büyüdükçe anneleri Doğa Rutkay ve babaları Kerimcan Kamal’la da benzerlikleri ön plana çıkıyor gittikçe. Kimi takipçileri annelerine kimileri babalarına benzetiyor ama dikkatli bakıldığında her ikisine de benzer yönleri görülüyor.

İkizleriyle eğlenceli, öğretici, bilgilendirici anlarını paylaşan Doğa Rutkay, günlük hayatından rutinleri de özellikle kendisi gibi anne-baba olan ebeveynlerle paylaşarak deneyimlerini aktarıyor.

Oyuncunun keyifli içeriklerle sunduğu paylaşımlar, takipçileri tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor ama Piraye ve Rutkay Kerim’in video ve fotoğrafları, sevimli ikizlerin çoktan annelerinin önüne geçen bir üne sahip olmalarını da sağladı.

Doğa Rutkay’ın son yaptığı paylaşımdaki aile pozu ise takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Piraye’nin babasının omuzuna çıktığı ve Rutkay Kerim’in de annesinin kucağında olduğu fotoğraf, çok beğenildi.

İşte Kamal ailesinin o tablo gibi mutluluk anlarından bir örnek…

Tepemizden hiç inmeyin inşallah☺️
Amin????????????????????❤️
#piraye
#rutkaykerim
#tümevlatlarıöperiz

Bu fotoğrafa düşen düşene! Doğa Rutkay'ın son paylaşımını görmeniz lazım 7