Ana sayfa Dizi Haberleri Bu günleri de mi görecektik! Elimi Bırakma veda sözleri yürek yakıyor!

Bu günleri de mi görecektik! Elimi Bırakma veda sözleri yürek yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisi 59.bölümü ile birlikte 24 Aralık Salı akşamı son kez ekranda olacak. Azra ve Cenk’in hikayesi bitiyor… Dizinin finaline doğru sosyal medyadan yapılan paylaşımlar ise izleyicilerin içini parçalıyor.

Elimi Bırakma twitter hesabından “İlk bölümden bu yana sımsıkı kenetlenen ellerimize şahitlik eden ve kalbimizdeki yerini hep koruyan tüm izleyicilerimize sonsuz teşekkürler…
#AzCen için hazırladığımız aşk dolu klibimiz sizlerle” notu paylaşıldı. Bu mesaj bile dizi izleyicilerinin yüreklerini burkmaya yetti.

Azra ve Cenk aşkı nasıl bitecek? Dizinin finalinde neler olacak herkes merakta…Finalden önce ise Azra ve Cenk için hazırlanan özel klip yayınlandı.

İzleyiciler hala dizinin final yapacağına inanmıyor…Tabii ki de inanmak istemiyor… Diziyi çok sevdiklerini belirten izleyiciler Alp Navruz ve Alina Boz başta olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerini ileten yorumlarda bulundu.

“Bizi böyle bir dizi ile buluşturduğunuz için önce Alp ve Alina’yı izleme şansı verdiğiniz için ne kadar teşekkür etsek az” mesajlarını sosyal medyada görebilirsiniz.

İşte içinizi ısıtacak ve kimi zamanda yüreğinizi burkacak bir AzCen klibi…