Ana sayfa Dizi Haberleri Bu hafta 3 dizi birden başlıyor… İşte o yeni diziler ve detayları…

Bu hafta 3 dizi birden başlıyor… İşte o yeni diziler ve detayları…

tarafından zk zk

Bu hafta 3 dizi birden başlıyor... İşte o yeni diziler ve detayları... 8

İnsanlık Suçu’nun yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin, başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı yeni dizisi İnsanlık Suçu, 31 Mart Cumartesi akşamı izleyicisi ile buluşacak.

Yapımını Pastel Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu dizinini genel hikayesi şöyle;
Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür.

Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar.

Bu hafta 3 dizi birden başlıyor... İşte o yeni diziler ve detayları... 9

Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır.

Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır.

İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır.
Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

İnsanlık Suçu, 31 Mart Cumartesi saat 20.00’de Kanal D’de!