Ana sayfa Sinema Bu ikili çok yakışmış! Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un rol aldığı Sen İnandır’dan ilk fotoğraf geldi!

Bu ikili çok yakışmış! Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un rol aldığı Sen İnandır’dan ilk fotoğraf geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin çok sevilen iki oyuncusu Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı Sen İnandır isimli filmin çekimlerine başlandı. Setten gelen ilk fotoğraf iki başarılı oyuncunun partner olarak birbirine ne kadar yakıştığını ortaya koydu.

Her ikisi de büyük hayran kitlesine sahip Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yeni bir projede bir araya geleceği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Film projesi ilk duyurulduğunda Ayça Ayşin Turan’ın partnerinin Serkan Çayoğlu olacağı söylenmişti. Ancak kısa süre sonra başrolde Ekin Koç’un yer alacağı öğrenildi.

Bu iki başarılı oyuncunun çok iyi partner olacağına inanan hayranları bu haberden dolayı çok mutlu olmuştu. Taff Film imzalı Sen İnandır filminin ekibi sete çıktı. Çekimler son hızla devam ediyor. Hatta setten ilk fotoğraf geldi.

Bu ikili çok yakışmış! Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un rol aldığı Sen İnandır’dan ilk fotoğraf geldi! 7

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın birlikte göründüğü fotoğraf, bu ikilinin birbirine ne kadar yakıştığının da kanıtı oldu. Aynı zamanda filmle ilgili izleyicinin merakını da iyice artırdı. Ancak izleyicilerin bir süre daha sabırlı olması gerekiyor.

Netflix’te yayınlanacak olan Sen İnandır filmini tercih ederek Ekin Koç ile partner olarak dikkat çeken güzel oyuncu, Sahra karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yapacağı Sen İnandır filminin oyuncu kadrosunda Yıldız Kültür, Zerrin Sümer, Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da yer alıyor.

İki çocukluk arkadaşın aşk hikayesinin anlatıldığı filmin senaryosu ise Selen Bağcı’ya ait. Hikayede Ayça Ayşin Turan, bir reklam ajansında çalışan Sahra karakteri ile yerini alacak. Deniz olarak izleyeceğimiz Ekin Koç da başarılı bir fotoğrafçıyı canlandıracak.