Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işte bir tuhaflık var! Yasak Elma dizisinde Ender’in sakladığı oğlu ortaya çıktı, Erim vuruldu!

Bu işte bir tuhaflık var! Yasak Elma dizisinde Ender’in sakladığı oğlu ortaya çıktı, Erim vuruldu!

tarafından zk zk

Yasak Elma dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölüm finalinde herkesi şaşırtan bir gerçek ortaya çıkmıştı.

Erim’e DNA testi yaptıran Kaya’nın davranışına Ender, çok büyük bir tepki vermişti. Erim, Kaya’nın oğlu çıkmadı ama Ender’in saklamaya ve unutmaya çalıştığı başka bir gerçekten kaçtığı anlaşıldı.

Televizyongazetesi/Detay – Yeni bölümde bu sırrın detayları da ortaya çıktı. Ender ve Kaya, geçmişte büyük bir aşk yaşamış ama Kaya, okumak için yurtdışına gitmişti. Giderken Ender’e bir mektup bırakmış ancak Kaya’nın annesi onu Ender’e vermemişti.

Ender, hamile olduğunu anlayınca kürtaj parası bulmak için çalıştığını, parayı toparladığında aldırmak için geç kaldığını, bol kıyafetlerle durumu idare ettiğini ve doğuma gittiğinde hemşirenin çocuğa bakamayacağını anlayınca onu para karşılığında bir aileye verdiğini kardeşi Caner’e bir bir anlattı.

Bu işte bir tuhaflık var! Yasak Elma dizisinde Ender'in sakladığı oğlu ortaya çıktı, Erim vuruldu! 8

Şimdi 23 yaşında olan oğlunu bulmak için daha sonra çok çabaladığını. Kaya’nın yurtdışından dönmesinden sona yeniden ilişkiye başladıklarını ancak çocuğu söyleyemediğini, onu her yerde aradığını ama ailenin İstanbul dışına çıktığını öğrendiğini anlatan Ender, göz yaşlarına boğuldu.

Sonradan pişman olan Ender’in oğlunu bulmak için çok çabaladığı fakat bir türlü ulaşamadığı, konuyu da Kaya’ya anlatmaya çekindiğini öğrenen Caner, ablasının bu sırrı karşısında büyük şok yaşadı.

Caner, ablasına destek olmaya çalıştı ama Ender’in asıl korkusu, kendisini araştıran ve eski mahallesine giden Yıldız’ın bu sırra ulaşma endişesiydi. Caner ablasına yardım edeceği sözünü vererek onu yatıştırdı.

Bu işte bir tuhaflık var! Yasak Elma dizisinde Ender'in sakladığı oğlu ortaya çıktı, Erim vuruldu! 9

Bu arada Ender’in ismi Yiğit olan oğlu da 42. bölümde ortaya çıktı. Kendisini evlatlık alan kişinin gerçek annesi olmadığını, onun ölümünden sonra eline geçen mektuptan öğrendi Yiğit.

Yeni bölümde Yiğit’in annesi Ender’e ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu. Tam da Erim’in final sahnesinde vurulduğu bölümde Yiğit’in ortaya çıkması ise ilginç oldu.

Bakalım dizi nasıl sürprizlerle gelecek?

İşte Ender’in Caner’e gerçekleri itiraf ettiği o sahne: