Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadar da olmaz! Alihan resmen şark kurnazı çıktı! Yasak Elma’da Zeynep’e hain oyun!

Bu kadar da olmaz! Alihan resmen şark kurnazı çıktı! Yasak Elma’da Zeynep’e hain oyun!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin Yasak Elma dizisi 25. bölümünde yer alan bir sahne, ekran başında diziyi izleyenlere adeta saç baş yolduracak cinstendi!

Halit’i bitirmek için Ender ile işbirliği yapmaya ve evlenmeye hazır olan Alihan, Zeynep’in de kendisinden uzaklaşamaması için kendince kurnaz bir plan yaptı!

Ender ile evliliğini öğrenmesinden sonra Zeynep’in şirketten en az 5 yıl gitmesine engel olacak bir sözleşmeyi imzalatmak için harekete geçen Alihan, bunun için sinsice bir oyun oynadı!

Zeynep’i iyi tanıyan ve buna tepki vereceğini düşünen Alihan, kurnazca bir yol buldu ve tüm çalışanlara bu sözleşmelerden gönderip Zeynep’e yollamadı.

Bu kadar da olmaz! Alihan resmen şark kurnazı çıktı! Yasak Elma'da Zeynep'e hain oyun! 7

Zeynep, kendisine neden göndermediğini sorunca şirkette yeni kararlar aldığını ve tüm çalışanlarından emin olmak için böyle bir önlem aldığını söyleyip “Aslında bir sözleşme düzenlendi senin için ama gitmek istemezsin diye ben sana göstermedim, istersen imzala” diyerek oyun oynadı.

Tabii olayı anlamayan Zeynep, diğer çalışanlar gibi kendisinin de imzalamak istediğini söyleyip imzayı attı.

Aslında bu tuzağın kendisi için hazırlandığını bilmeyen Zeynep, bu sözleşme yüzünden çok zor zamanlar geçirecek görünen o ki!

Hakan’ın getirdiği diğer çalışanların imzalanmış sözleşmelerini yırtan Alihan, bu oyunu sadece Zeynep için kurmuştu.

Ender ile evliliğini duyduktan sonra Zeynep’in şirketten ayrılmasına engel olmaya çalışıyordu.

Ancak onun bu planı, izleyenlerin eleştirilerine neden oldu. O sözleşmede herkese gönderilen metin mi yer alıyor, yoksa Zeynep başka bir şeye mi imza attı, herkesin kafası karışık. Ancak Alihan’ın yaptığı bu oyun, Zeynep’i delirtecek günlerin de habercisi gibi görünüyor.

Alihan, bu hareketiyle izleyiciden bir puan daha kaybetti ve eleştirilerin de hedefi oldu!

İşte o sahne: