Ana sayfa Sosyal Medya Bu kez kesin bilgi! Hande Erçel’in bir sonraki programı belli oldu!

Bu kez kesin bilgi! Hande Erçel’in bir sonraki programı belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların en popüler kadın oyuncularından Hande Erçel, Sen Çal Kapımı ile adını Türkiye sınırlarının dışına çıkarmayı başardı. Sevgilisi Kerem Bürsin’le özel hayatında mutlu bir dönem geçiren Hande Erçel bir süre dinlenme kararı aldı.

Hande Erçel’in sevgilisi Kerem Bürsin’le başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri birkaç gün önce sona erdi. Fox TV’de yayınlanan dizi 52. bölümüyle final yapacak. Dizi ekibi, geçtiğimiz günlerde son çekimi gerçekleştirdi ve Sen Çal Kapımı setine veda etti.

Şimdi gözler Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ne yapacağında. Hande Erçel zaten kısa süre önce bir süre dinlenmek istediğini ve bir dizide yer almak istemediğini söylemişti. Gazetecilere konuşan Erçel, Sen Çal Kapımı’dan sonraki süreçle ilgili biraz daha kesin bilgi verdi.

Bu kez kesin bilgi! Hande Erçel'in bir sonraki programı belli oldu! 28

Güzel oyuncu daha önce de belirttiği gibi önümüzdeki günlerde İngilizcesini geliştirmek üzere yurt dışına gidecek. Gazetecilere yaptığı açıklamada dil eğitimi için İngiltere ya da ABD’ye gideceğini söyleyen Erçel halen okul araştırması yaptıklarını, 15 Eylül gibi okulun kesinleşeceğini söyledi.

Oyuncu, “Ya Londra’ya gidiyorum ya Amerika’ya gidiyorum. Şu an net değil, okul araştırıyorum. 15 Eylül gibi netleşecek” açıklamasını yaptı.

Okulu açılana kadar ailesiyle vakit geçirmek istediğini söyleyen Erçel’e sevgilisi Kerem Bürsin ise eşlik etmeyecek. Erçel, Kerem Bürsin’in bir reklam filminin çekimi için çalışacağını belirtti.

Bu arada Kerem Bürsin’i çok büyük bir proje bekliyor. Disney’in CEO’su Bob Chapek yaptığı açıklamada şirketin dijital yayın platformu Disney +’ın, 2022 yazında Türkiye’deki yayınına başlayacağını duyurdu. Turkish Disney’in ilk dizisinin başrolünde ise Kerem Bürsin rol alacak.