Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kez Zeynep ve Alihan’ın aşkıyla sürükleneceğiz… Yasak Elma bu akşam başlıyor!

Bu kez Zeynep ve Alihan’ın aşkıyla sürükleneceğiz… Yasak Elma bu akşam başlıyor!

tarafından ker_def
Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci’nin oynadığı Fox’un yeni dizisi Yasak Elma, bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı dizide bu kez Alihan ve Zeynep aşkının peşinden sürükleneceğiz.

Birbirlerinden çok farklı iki kız kardeşin, sosyetenin kraliçesi ile tanıştıktan sonra değişen hayatlarını anlatan Yasak Elma diisinde Zeynep karakterini canlandıran Sevda Erginci Vatan Gazetesi’ne verdiği röportaj’da Zeynep ile aralarındaki benzerlikleri şöyle anlatıyor:

Bu kez Zeynep ve Alihan'ın aşkıyla sürükleneceğiz... Yasak Elma bu akşam başlıyor! 7

“Çok fazla ortak yanımız var Zeynep’le. Hatta hiç kendime bu kadar benzeyen bir karakteri oynamadım. En belirgini ve kendimle yüzleşmeme sebep olanı kendine hata yapma şansı vermiyor oluşu. Etrafındaki insanların hatalarını tolere edebilir ve affedebilir ancak söz konusu kendi olduğunda doğrularının dışına çıkmaya hak tanımayan, değerleri ve doğruları için yaşayan bir karakter Zeynep.”

Sevda Erginci, Zeynep karakterinin uzun zamandır oynamak istediği bir rol olduğunu belirterek bugüne kadar oynadığı rollerden farklı bir karakter olduğunu, güçlü hikayesi ve profesyonel ekip sayesinde Zeynep’i oynamaktan keyif aldığını söyledi. Erginci, birlikte rol aldığı Onur Tuna’yı da zeki, iyi kalpli ve yetenekli olarak tarif ederken
sözlerine şöyle devam ediyor: “Onur hem çok açık hem de karşısındakinin ne hissettiğine ve istediğine önem veren biri. Anlayabildiğin ve anlaşılabildiğin bir partnerle çalışmak çok önemli ve kıymetli. Biz başından bunu sağlayabildiğimiz için şanslı hissediyorum. Ayrıca Alihan ve Zeynep ikilisini seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum.”