Ana sayfa Sosyal Medya Bu mesajdan sonra Sen Çal Kapımı dizisi için anlaşılan durumlar kritik!

Bu mesajdan sonra Sen Çal Kapımı dizisi için anlaşılan durumlar kritik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin düşen reytingleri dizi adına büyük bir sıkıntıyı da beraberinde getirdi. Fox TV ekranında yeni hazırlanan dizilerin varlığı da performansı düşen her yapım için büyük risk teşkil ediyor.

Fox TV bu sezon için reyting düşüşüne hiç tahammül göstermeyeceğini zaten stratejisi ile gösterdi. Örneğin çok iddialı başlayan Bay Yanlış dizisinden, başka kanalda olsa bu kadar çabuk vazgeçilmezdi. Savaşçı gibi 4 sezona damga vuran bir yapımın 5.sezon öncesinde büyük sıkıntılar yaşaması ve ekranda silinmesine de hiçbir kanal izin vermezdi.

Bir başka detay ise Savaşçı dizisinin başrol oyuncusunun Yasak Elma’ya geçmesi de belki de bu iki dizi bir başka kanalda olsa müdahale edilerek durdurulabilirdi. Sonuç olarak Fox TV, rekabeti öne çıkartan ve hangi yapım daha iyi ise ona yer veren bir planlama içinde…

İşte bu da reyting düşüşü yaşayan, izleyicilerin artık kopmaya başladığı, çarşamba gibi çok zor bir akşamda artık eski günlere dönüşü de zor olan Sen Çal Kapımı dizisi için büyük bir risk teşkil ediyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in müthiş uyumu ile göz dolduran, ancak son dönemde 4’lü reytinglere kadar gerileyen dizinin yapımcılarından Asena Bülbüloğlu’nun twitter hesabından paylaştığı mesaj ise aslında bir işaret.

Bu mesajdan sonra Sen Çal Kapımı dizisi için anlaşılan durumlar kritik! 7

Bugüne kadar dizi için ayakta kalma ve devam etme gibi bir sıkıntı yoktu. Hep güzel mesajlar ve pozitif gelecek beklentisi vardı. Ancak anlaşılan işler artık eskisi gibi değil.

Asena Bülbüloğlu, şöyle yazdı: “Sen Çal Kapımı, hep birlikte el ele devam. Sonuna kadar.”

Bu mesajdan ilk anlaşılan şey, dizinin şu an için yayından kalkması gibi bir durum olmadığı. Yani Sen Çal Kapımı devam ediyor.

İkinci önemli nokta ise böyle bir mesajı paylaşma noktasına gelinmesi… Yani, eskiden dizinin 7-8 reytingler aldığı dönemdeki güçlü duruşu artık bitti.

Şimdi sonuna kadar devam edebilmek için motive bir şekilde işleri sürdürme zamanı… Tabii ki, belirleyici kararı izleyici verecek. Şayet Sen Çal Kapımı biraz daha düşüşü sergiler ise Fox TV’nin yeni yapımları için yer açmak adına diziyi bitirmesi de hiç zor olmayacaktır.