Ana sayfa Dizi Haberleri Bu nasıl bir bencillik! Ağlama Anne dizisinde izleyici, tarafını çoktan seçti!

Bu nasıl bir bencillik! Ağlama Anne dizisinde izleyici, tarafını çoktan seçti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’nin yeni dizisi Ağlama Anne, dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi.

Gençlik hatasının bütün hayatını mahvetmesine neden olduğu Alev, izleyicinin tepkisini çekmeye başladı.

Alev’in, Adnan’la yaşadığı ilişkiden bir bebeği olan ve doğduktan sonra onu öldürmek istediği kızının karşısına çıkış şekli, izleyiciyi isyan ettirdi!

Cezaevine kız kardeşinin evlat edinip getirdiği Zeynep’i görmek bile istemeyen Alev, yıllar sonra büyük bir pişmanlıkla çıktığı cezaevinden onu almaya geldi.

Teyzesi Damla tarafından kızı gibi büyütülen Zeynep’in etrafından ayrılmayan Alev, 3. bölümde ona, gerçek annesinin kendisi olduğunu da söyleyecek.

Bu nasıl bir bencillik! Ağlama Anne dizisinde izleyici, tarafını çoktan seçti! 7

Tanıtımı izleyenler ise Alev’e ateş püskürüyor!

Damla’nın yaptığı fedakarlıklar, Zeynep’i pamuklara sararak büyütmesi, yetiştirmesi sanki hiç önemli değilmiş gibi gelip Zeynep’i almak istemesi, Alev’i izleyicinin gözünde çok kızdırıyor.

“Doğuran mı ana, bakan mı?” sorusuna izleyicinin bu hikayede verdiği yanıt Damla’dan yani bakan kişiden yana.

Özellikle Alev’in, kızının duygularını hiçe sayıp bir çırpıda gerçeği ona anlatıp bir de hiç bir şey olmamış gibi kabullenmesini beklemek kadar saçma bir şey göremiyor izleyici.

Damla’nın tamamen suçsuz ve sadece Zeynep’i düşünerek hareket etmesine karşın, Alev’in bencilce tavırları izleyenleri çok kızdırıyor.

Görünen o ki bu hikayede izleyici, çoktan tarafını seçti!

Tabii tanıtımda Alev’in kızına gerçeği açıkladığı o sahnelerin bir rüya, hayal sahnesi olma ihtimali de var. İzleyiciler bunu da hesap ediyor. Fakat düşüncesi bile hiç hoşnut karşılanmamış anlaşılan!

Sosyal medyada yapılan bazı yorumları da paylaşalım:

-Bu nasıl bi bencillik lan 18 yıl sonra “Damla senin annen değil senin annen benim” söylemeye geldi..Alev hiç kızını düşünmüyor, bencilce hareket ediyor kızının pisikolojisi ne olur umrunda değil

-Dogurmakla ana olunmuyor!Dogurmus elleriyle oldurmeye kalkmis yuzune bile bakmamis simdide ben senin anennim oldu caniiim!!Benimde evladim var hangi anne evladinin birtel sacina kiyabilir!!

-amla ya yazik sen onu bunca yil büyüt koru herkesten senin annen degil o desin sizce damla hak etmiyor muu dogmak eyer önemli olsaydii özlem kizini dogdu nasil davaniyor görüyoruz damla candir ❤

-Alev o kadar bencilsin ki sen sadece egonu tatmin etmeye çalışıyosun kimseyi düşünmüyosun ne bekliyosun koca kız boynuna mı atliycakti mutluluğu bir tek damla ve zeynep hakkediyo bu dizi de

-Senin kızın değil damlanın kızı o

-Bir genç kızın hayatına böle ederler gerçek anne olsa o kızın psikolojisini düşünür yapmaz öle bişe bencil alev

-Herkes çocuk doğurabilir ama herkes çocuk büyütemez

-Alev sen bencilsin ki,kizini dusunmeden pat diye soyledin geerceyi???Zeyneb kendini oldurmeye calisan bu kadini afffetmememli Damlani terketmemeli

-Bence alev zeynebi hiç haketmiyo asıl öz annesi damla onun alevin hiç bi hakkı yok zeynebin üstünde.

İşte Ağlama Anne 3. bölüm tanıtımı: