Ana sayfa Sosyal Medya Bu nasıl bir hayranlık! Aşk-ı Memnu fanları, sosyal medyada yine yıllar sonra atağa geçti!

Bu nasıl bir hayranlık! Aşk-ı Memnu fanları, sosyal medyada yine yıllar sonra atağa geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon tarihimize damgasını vurmuş bir yapım Aşk-ı Memnu dizisi. Kanal D ekranlarında 2008 yılının Eylül ayında ekrana gelmeye başlayan dizi, 2010 yılı Haziran ayına kadar sürmüştü. İki sezon süren ve 79. bölümüyle final yapan dizi, pek çok kez tekrarlarıyla ekrana geldi ve aldığı reytinglerle de şaşırttı.

Kanal D, bu yaz da Aşk-ı Memnu dizisini hafta içi her gün ekrana getirmeye başladı. Final yapmasının ardından tam 12 yıl sonra yine reytinglerinin yüksek olması, şaşırtıcı bir durum olarak dikkatleri çekiyor. Kimi yaz dizilerinden bile daha çok reyting alan Aşk-ı Memnu, şu sıralar ekranda heyecanla izlenmeye devam edilmekte.

Sosyal medyada yaşanan etkileşim sonucu dizinin yeniden gündem olması da bir başka dikkat çeken ayrıntı! Finalinin üzerinden yıllar geçmesine karşın hala konuşulması, izlenmesi, tekrarlarıyla bile reytinglerde öne çıkması, Aşk-ı Memnu efsanesinin sürdüğünün de bir göstergesi.

Bu nasıl bir hayranlık! Aşk-ı Memnu fanları, sosyal medyada yine yıllar sonra atağa geçti! 10

Final bölümü 12 yıl önce 24 Haziran’da yayınlanan dizinin fanları, bu tarihi o günden beri her yıl Bihter’in öldüğü tarih olarak anıyor ve sosyal medyada harekete geçiyorlar.

Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı isimli romanından uyarlanan dizide, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in hayat verdikleri Bihter ve Behlül’ün tutkulu aşkı, milyonları etkilemeye devam ediyor!

Ekranın unutulmaz dizisi, şu sıralar Kanal D’deki tekrar bölümleriyle yayınlanırken, sosyal medyada da fanlar durmuyor! Yepyeni yaz dizilerinden daha çok konuşulmayı başaran Aşk-ı Memnu için yapılan paylaşımlar, diziyi twitter’da gündem yaptı!

Bihter’in yaşadığı drama dikkat çeken izleyenler, hikayede yaşananlar üzerine pek çok yorum yapıyor ve Behlül karakterine tepkilerini devam ettiriyorlar. Behlül’ün Bihter’i yüz üstü bırakmasını hazmedemeyen izleyiciler, duygularını tek tek mesajlarına yansıtıyorlar..

Artık bir klasik haline gelen ve her yaz tekrarı yayınlanan Aşk-ı Memnu’ya olan bu ilginin sürüyor olması, Kanal D’nin 12 yıl önce yayınlanan dizisinin efsane olduğunu da ortaya koyuyor!

İşte izleyenlerden gelen yorumlardan bazıları…

Bu nasıl bir hayranlık! Aşk-ı Memnu fanları, sosyal medyada yine yıllar sonra atağa geçti! 11 Bu nasıl bir hayranlık! Aşk-ı Memnu fanları, sosyal medyada yine yıllar sonra atağa geçti! 12 Bu nasıl bir hayranlık! Aşk-ı Memnu fanları, sosyal medyada yine yıllar sonra atağa geçti! 13