Ana sayfa Dizi Haberleri Bu nasıl oyunculuk böyle; Ezgi Mola yıktı ortalığı! Masumlar Apartmanı izleyen herkesin kalbi paramparça oldu!

Bu nasıl oyunculuk böyle; Ezgi Mola yıktı ortalığı! Masumlar Apartmanı izleyen herkesin kalbi paramparça oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Salı akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin 17. yeni bölümünde öyle bir sahne vardı ki, ekran başındakiler çok sert duygusal geçişler yaşadı. Safiye’nin sinir bunalımı yaşadığı anlarda iç sesinden bir türlü atamadığı annesi Hasibe’de ekrana geldi.

Açelya Devrim Yılhan’ın canlandırdığı Hasibe’nin “Ağlanacak haline gülüyor musun bi de… Yuva yıkan kadın olmuşsun haberin yokmuş” diye konuşan ve sert sözler söyleyen Hasibe’nin her hali izleyicileri fazlasıyla ajite etmeye devam ediyor. Safiye’nin sinirlerine yenildiği ve kriz geçirdiği anlar ekran başındaki izleyicilerin kalplerini parça parça etti.

Gülben’den kendisini rahat bırakmasını isteyen Safiye, içinden kendisine haykıran annesinin “Yuva yıkanın yuvası olmaz, senin de evin, ocağın dağılacak” şeklindeki sözleriyle iyice çıldırdı. O anlarda ise Gülben, ablasının geçirdiği sinir krizini yakından gördü.

Safiye, iç sesini susturamadı ve o anlarda Gülben de fazla bir şey yapamadı. Annesinin resmini yırtıp atan Safiye, evdeki eşyaları yerlere atarak kırmaya başladı.

Bu nasıl oyunculuk böyle; Ezgi Mola yıktı ortalığı! Masumlar Apartmanı izleyen herkesin kalbi paramparça oldu! 1

Kendisiin iyice kaybeden Safiye, annesinin tablolarını yerlere attı. Evdeki herkesin o anlarda Safiye’ye hayretle baktığı, izleyicilerin şaşkınlığa uğradığı anlarda Ezgi Mola’nın müthiş oyunculuğu ekran başındaki herkesi fazlasıyla etkiledi.

Sosyal medyada çok konuşulan o sahnede Ezgi Mola, Safiye’nin tüm duygularını izleyicilere geçirmeyi de başardı.

“Çıkmıyor kafamdan çıkmıyor. Öldü o öldü” diye bağıran Safiye’nin her sözü, izleyicilerin de yüreklerini sızlattı.

Oyunculuğu ile müthiş etkileyici bir sahneye hayat veren Ezgi Mola’ya sosyal medyada övgü üstüne övgü yapıldı.

İzleyicilerin sosyal medyaya yansıyan yorumları şöyleydi: “Ezgi Mola, kendisiyle birlikte beni de duvardan duvara fırlattı, bu oyunculuğa ne desek az.”

“Farkında mısınız, sahne hiç kesilmeden çekilmiş.Mükemmel oyunculuk, mükemmel çekim.”

“Her kafasına vurduğunda benim içim gitti resmen.”

“Bu sahnede ben de delireceğim az sonra.”

“Ezgi Mola oyunculuğu, çoğu oyuncuya taş çıkartır, helal olsun.”