Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sahneler kaçmaz! Masumlar Apartmanı’nda Esat’ın annesi geliyor, Gülben’e kötü sürpriz!

Bu sahneler kaçmaz! Masumlar Apartmanı’nda Esat’ın annesi geliyor, Gülben’e kötü sürpriz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezon finaline doğru giderken, 1 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 36. bölümde Esat’ın annesinin gelmesiyle Gülben için çok zor bir süreç başlıyor!

Dizideki gelişmeler, izleyenleri de şaşırtacak. Yeni bölüm tanıtımı, izleyicinin büyük dikkatini çekti. Youtube’a yüklendikten 16 saat sonra 1 milyon 600 bine yaklaşan bir izlenme elde etti video.

Yeni bölüm tanıtımında, Gülben’in Esat’ın annesi ile tanıştığı ve yemeğe davet edildiği görülüyor. Evlilik yolunda ilerleyen çift, bu kez bir başka sınava tabi tutulacak!

Ablası Safiye’den yemekte nasıl davranacağına dair tüyolar alan Gülben için, gittiği evde yemek yemek pek de kolay olmayacak!
Bu sahneler kaçmaz! Masumlar Apartmanı'nda Esat'ın annesi geliyor, Gülben'e kötü sürpriz! 9

Bu arada Han ve İnci arasındaki uçurum iyice büyürken, bir başka sürpriz ise Naci’den geliyor. Safiye ile Galata Kulesi’ne gittikleri görülen ikili için, yeni bir sayfanın açılacağı da anlaşılmakta konuşmalarından!

Bu sahneler kaçmaz! Masumlar Apartmanı'nda Esat'ın annesi geliyor, Gülben'e kötü sürpriz! 10

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizide Tansel Öngel ile anlaşmanın sağlandığı ve Naci karakterine devam edeceği de öğrenilmişti.

Bu sahneler kaçmaz! Masumlar Apartmanı'nda Esat'ın annesi geliyor, Gülben'e kötü sürpriz! 11

Hasta olan Naci, Han’dan sonra Safiye’nin de ısrarı sonucu bir kez daha düşünerek tedavi olmaya karar verdiğini söylüyor.

İşte dizinin 36. bölüm fragmanı: