Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sefer dizi aşkı gerçek olmadı! Aşk Mantık İntikam’da aşk iddiasının kaynağı ‘yok artık’ dedirtiyor!

Bu sefer dizi aşkı gerçek olmadı! Aşk Mantık İntikam’da aşk iddiasının kaynağı ‘yok artık’ dedirtiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyanın hızla yaygınlaşması, internet haber sitelerinin artması ve tık rekabetinin de çok çetin bir hal alması sonrasında habercilik noktasında ilginç bir dönemden geçiyoruz. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin aşk yaşadıklarına yönelik iddiaların da çıkış kaynağı herkes gibi iki ünlü ismi de şaşırtıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 2 hafta ara vermesinin ardından Kıbrıs’ta tatile giden Burcu Özberk’in söyledikleri basın adına oldukça düşündürücü…

Partneri İlhan Şen ile kendisinin 3 yıl önceki fotoğrafının kullanılarak hayranların bir kolaj yaptığını belirten Burcu Özberk, bu kolaj kullanılarak aşk yaşadıklarına yönelik bazı haberler yapılmasına ne kadar şaşırdığını anlattı.

Özberk, partneri İlhan Şen’i de arayarak bu dedikoduya güldüklerini belirtti ve “Bunu haber yaptılar. İnanamadım, nasıl yanı diyorum. Açıklama yapmışız. İlhan’ı aradım, ilişki yaşıyormuşuz diyorum, gülüyor…” şeklinde konuştu.

Bu açıklaması ile partneri İlhan Şen ile aşk yaşamadıklarını bir kez daha anlatan Burcu Özberk, hayranlarının yaptığı bir kolaj fotoğraf üzerinden aşk iddiasının basında haber yapılmasına ne kadar şaşırdığını da altını çizerek ifade etti.

Bu durumu ilginç olarak ifade eden oyuncu, yapacak bir şeyinin de olmadığını belirtti. Farklı isimlerle yakıştırılması ve aşk iddiaları ortaya atılmasından duyduğu rahatsızlığı da dile getiren oyuncu, bir şey yaşayacağı zaman bunu gizleme ihtiyacı duymayacağını söyledi.

“Birine aşık olursun ve bunu gizlenerek yaşayamazsın” diyen Burcu Özberk, sürekli bazı isimlerle anılmasının rahatsızlık verdiğini anlattı.

Bu sefer dizi aşkı gerçek olmadı! Aşk Mantık İntikam'da aşk iddiasının kaynağı 'yok artık' dedirtiyor! 4

Ünlü oyuncu Kıbrıs ziyaretinden fotoğrafını da paylaşarak 2022 yılının ilk paylaşımını da instagram hesabı üzerinden gerçekleştirmiş oldu.