Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun bahtsızı Fox TV en sonunda Mahkum’la turnayı gözünden vurdu!

Bu sezonun bahtsızı Fox TV en sonunda Mahkum’la turnayı gözünden vurdu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonu çok şanssız geçiren Fox TV nihayet aradığını Mahkum dizisiyle buldu. Televizyon dünyasında bir ilki gerçekleştirerek bir dizinin iki bölümünü aynı hafta içinde yayınlayan kanal Mahkum dizisinin esas yayın günü olan perşembe de iyi reyting alınca rahatladı.

Fox TV bu sezon en çok dizi kurban eden kanal oldu. Kanal, sezonun başlamasından bu yana toplam beş dizinin finaline karar verdi. Bu kararların altında yatan sebep de hiçbir dizinin doğru dürüst reyting alamamasıydı.

Fox TV en son Misafir ve Elbet Bir Gün isimli dizilerin finaline karar verdi. Ve elinde uzun süredir beklettiği Mahkum’u ekrana getirmeye başladı. Kanal Mahkum’un ilk bölümünü 14 Aralık Salı günü yayınladı. Dizi ilk bölümüyle çok beğenildi ve reytingler de çok iyi geldi.

Bu sezonun bahtsızı Fox TV en sonunda Mahkum’la turnayı gözünden vurdu! 7

Birçok dizi hayranı salı akşamları tutan dizinin perşembe günleri düşük reytingler almasından korktu. Hatta Mahkum’un esas yayın günü olan perşembe yerine salı günleri ekrana gelmesini istedi. Ve Mahkum perşembe akşamı ekrana geldiğinde bir kez daha nefesler tutuldu.

Camdaki Kız gibi çok güçlü bir rakibin olduğu perşembe akşamı Mahkum’un reytinglerinin düşeceğinden korkan izleyiciler yanıldı. Mahkum, perşembe akşamı da ortalamanın üstünde reyting alarak genel izleyicide altıncı oldu. Bu, dizi için oldukça büyük bir başarı.

Böylece Mahkum ile Fox TV, nihayet beklediği sonucu aldı. Bu sezon birçok dizisi tutmayan Fox TV’nin elinde Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey ve Kanunsuz Topraklar var. Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı Mahkum sayesinde Fox TV nihayet elini güçlendirmiş oldu.