Ana sayfa Güncel Haberler Bu tatlılığa az bile! Hande Erçel’in son paylaşımına rekor beğeni! 3 milyonu geçti!

Bu tatlılığa az bile! Hande Erçel’in son paylaşımına rekor beğeni! 3 milyonu geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan, gündemden düşmeyen genç oyuncuları arasında Hande Erçel de yer alıyor. Oyuncu şu sıralar Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisi ile gündemde. Yaz sezonunda başlayan dizi, reytingleri pek istendiği gibi olmasa da durduğu yeri koruyarak bugüne kadar geldi. Cumartesi akşamları yayınlanan dizide Kerem Bürsin ile Hande Erçel başrolde yer alıyorlar.

İkilinin uyumlu ekran birlikteliği ile birlikte kamera arkasında da eğlenceli vakit geçirdikleri sosyal medyaya da yansıyor. Zaman zaman hayranları ile canlı bağlantılar yapan, fotoğraf ve videolar paylaşan iki oyuncunun arkadaşlıkları, ekran uyumunu da beraberinde getiriyor.

Hande Erçel, diziyle birlikte sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor! Şu anda instagramda 19,3 milyon takipçisi olan oyuncu, pek çok ünlü ismi adeta bu konuda solluyor. Türkiye’de sosyal medyanın gündemindeki ilk 3 isimden birisi olduğu da kısa bir süre önce ortaya çıktı.

Hal böyle olunca Hande Erçel’in yaptığı paylaşımların etkileşimi de büyük oluyor. Hayranlarının yaptığı paylaşıma binlerce, milyonlarca yorum ve beğeni yaptıkları da görülüyor.

Hemen her paylaşımı bir milyonu geçen hatta 3 milyona yaklaşan rakamlarda beğeni almakta. Ancak son yaptığı paylaşımın 3 milyonu çoktan geçtiği de görülüyor. Bir gün içinde 3 milyondan fazla kişinin beğenisini getiren fotoğrafı ise ablası Gamze Erçel, yeğeni ve eniştesi Caner Yıldırım ile verdikleri pozlar.

Oyuncu, diziden bulduğu her fırsatta çok sevdiği yeğeni ve ablasının yanına koşuyor. Yeğeni Mavi ve ablası Gamze Erçel ile vakit geçiren oyuncu, yine bir tatil gününde onlarla buluştu.

Aşağıdaki fotoğraflarıyla aile saadetini gösteren oyuncunun kucağındaki yeğeni Mavi ile mutluluğu da görülmeye değer. Aralık ayında 1 yaşına giren minik Mavi’nin tatlılığı ise Erçel’in takipçilerine de pek çok yorum yaptırmakta.

Kerem Bürsin’in de beğeni yaptığı fotoğrafa bir gün içinde 3 milyon 129 binden fazla beğeni geldiğini de aşağıda görebilirsiniz…

Bu tatlılığa az bile! Hande Erçel'in son paylaşımına rekor beğeni! 3 milyonu geçti! 32

Bu tatlılığa az bile! Hande Erçel'in son paylaşımına rekor beğeni! 3 milyonu geçti! 33

Bu tatlılığa az bile! Hande Erçel'in son paylaşımına rekor beğeni! 3 milyonu geçti! 34