Ana sayfa Sosyal Medya Bu yazın çifti Tozluyaka’dan çıktı! Ege ve Zeyno sosyal medyayı sallıyor!

Bu yazın çifti Tozluyaka’dan çıktı! Ege ve Zeyno sosyal medyayı sallıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana geldiği ilk bölümünden bu yana reyting savaşında yükseliş gösteren Tozluyaka genç oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Tozluyaka dizisinde Serra Pirinç ve Özgür Daniel Foster’ın canlandırdığı Ege ve Zeyno çifti de bu yaza damgasını vurdu.

Özel bir okulda geçen, zengin ve fakir ailelerin çocuklarının çekişmesini anlatan Tozluyaka dizisi reytinglerde yükselişine devam ediyor. Fox TV’de pazartesi akşamları ekrana gelen dizi bu yazın en çok reyting alan yapımı oldu.

Tozluyaka dizisi deneyimli oyuncuların yanında yer alan genç isimlerle de dikkat çekiyor. Dizinin en çok dikkat çeken ikilisi ise Serra Pirinç ve Özgür Daniel Foster’ın canlandırdığı Ege ve Zeyno çifti oldu. Sürekli birbiriyle çekişen ve aralarında kimsenin göz ardı edemediği bir çekim bulunan Ege ve Zeyno çifti, dizinin izleyicilerinin favori çifti olarak ön plana çıkarken sosyal medyada da gündem oluyor.

Bu yazın çifti Tozluyaka’dan çıktı! Ege ve Zeyno sosyal medyayı sallıyor! 7

Henüz 25 yaşındaki Serra Pirinç dizi setlerine 2017 yılında Bizim Hikaye dizisiyle adım attı. Vuslat, Mucize Doktor, Kağıt Ev ve Saklı dizilerinde rol aldı. Serra Pirinç, Tozluyaka dizisinde mahallenin bıçkın genç kızı Zeyno’yu canlandırıyor.

Ege’ye hayat veren Özgür Daniel Foster da Serra Pirinç gibi 25 yaşında. Aslında milli bir yelken sporcusu olan Foster, 2020 yılında Ya İstiklal Ya Ölüm dizisiyle setlere adım attı. Ardından Aşk 101, Annemizi Saklarken ve Kuş Uçuşu dizilerinde rol aldı. Foster Tozluyaka dizisinde canlandırdığı Ege karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyma fırsatı buldu.

Aslında son derece iyi kalpli ve yumuşak bir genç olan Ege ile tuttuğunu koparan ve hiç kimseden korkmayan Zeyno’nun aşkı daha uzun süre konuşulacak gibi. Zira reytinglerde çok başarılı giden Tozluyaka, kış sezonunda da devam edebilir ve Kardeşlerim’in karşısına rakip olarak çıkabilir.