Ana sayfa Foto Galeri Bu yorumlar olay olur! Ufak Tefek Cinayetler’i izleyenlerin mesajları kahkahalar attırıyor!

Bu yorumlar olay olur! Ufak Tefek Cinayetler’i izleyenlerin mesajları kahkahalar attırıyor!

tarafından zk zk

Bu yorumlar olay olur! Ufak Tefek Cinayetler'i izleyenlerin mesajları kahkahalar attırıyor! 7

Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde yaşananlara izleyenlerin esprili yorumları devam ediyor.

Sosyal medyada dizideki olaylara bakış açılarını yayınlayan izleyicilerin büyük çoğunluğu bu hafta çöp poşetine taktı! Yaklaşık 4 bölümdür beklenen etkiyi gösteremeyen dizinin bu haftaki yeni bölümünde farklı gelişmeler bekleyen izleyiciler, bir çöp torbasının peşinde sürüklenip gittiler!

Merve’nin hırsızlık yalanı uydurduğu gece giydiği kıyafetler ve camı kırdığı çekicin içinde olduğu çöp poşeti, bir türlü çöpe gidemedi! Arzu’nun eline geçen çöp poşeti, döndü dolaştı Merve’ye gitti. Döndü dolaştı Oya’ya geldi ve Oya ve Merve’nin çöp poşeti üzerine yaptığı konuşmalarla da son buldu. Merve nihayet poşeti alıp gitti ama sosyal medyada tartışmaları bitmedi!

Ancak diziyi izleyenler, çöp poşeti meselesinden o kadar çok sıkıldılar ki sosyal medyada okuyanları güldüren pek çok yorum yaptılar. Yukarıdaki de bu yorumlardan bir tanesi ama neler neler yazdılar!

Hatta dizinin çöp poşeti firmasından sponsorluk almış olabileceği ile ilgili espriler de sosyal medyaya damgasını vurdu. İzleyicinin yaratıcı iğnelemelerini okuyanlar kahkahalarını tutamadı.

Sadece bununla da kalmadı ti’ye almalar… dizinin ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımında sesin olmaması da gündeme geldi ve bu konuda da izleyicinin ilginç yorumları sosyal medyaya yansıdı…

İzleyici resmen topa koydu! İşte kahkaha attıran o yorumlar…

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)