Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy ve Uraz Kaygılaroğlu’nun evdeki babalık halleri!

Buğra Gülsoy ve Uraz Kaygılaroğlu’nun evdeki babalık halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de ünlü… İkisi de Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinde rol alıyor… İkisi de babalık sevinci yaşayan isimlerden… Buğra Gülsoy ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan bahsediyoruz.

Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinin başrolünde yer almakta olan Buğra Gülsoy, başarılı performansı ile göz doldururken, aynı zamanda yazdığı kitaplarla da dikkat çekiyor. Oyuncu, 2019 yılının Nisan ayında dünyaya gelen oğlu Cem ile, ev halini instagram hesabından yayınladı. “Kitap zamanı” notu ile oğlunu kitaplarla buluşturan Gülsoy, aslında önemli bir mesaj da vermiş oldu. Hem kitabın önemini ortaya koyan oyuncu hem de küçük yaşlarda eline kitap alan çocukların ileriki yaşlarda okumaya daha meyilli oldukları yönündeki uzman değerlendirmelerini de dikkate almış…

Buğra Gülsoy ve Uraz Kaygılaroğlu'nun evdeki babalık halleri! 8

Uraz Kaygılaroğlu da pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakteri ile ekranda yer almaya devam ediyor. Oyuncu, hem işinde başarılı bir isim hem de evde kızı ile sergilediği baba-kız halleri ile dikkat çekiyor.

Sıklıkla kızı Ada ile birlikte geçirdikleri zamanlardan fotoğraflar yayınlayan oyuncu, ev hali ile hayranlarında büyük ilgi gördü. Takipçiler, “Ne kadar tatlısınız” diye yorum bıraktı.

Buğra Gülsoy ve Uraz Kaygılaroğlu'nun evdeki babalık halleri! 9