Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy veda ederken, Barış Arduç yeni fenomen olacak!

Buğra Gülsoy veda ederken, Barış Arduç yeni fenomen olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ilk sezon tamamlandı. Dün akşam 34. bölümü yayınlanan dizide Melikşah karakterine hayat veren ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, büyük bir emek ve başarı ortaya koydu. TRT1 dizisinin müthiş bir ilgi görmesinde oyuncuların üstün performansları, atmosfer ile hikayenin sağlam olması yatıyordu.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde müthiş kadro ve ilk sezon için kurulan atmosfer ne yazık ki, değişecek. Çünkü dizide artık bambaşka bir döneme doğru gidilecek. Melikşah’ın babası Sultan Alparslan dönemi 3 sezon boyunca anlatılacak. Bu 3 sezonluk serüvende de Barış Arduç başrolde yer alacak.

Buğra Gülsoy’un başrolünde ilk sezon bitti ama işin asıl kaymağını Barış Arduç yiyecek gibi duruyor. Zira oyuncu 3 sezon boyunca ekranda çok güçlü bir karaktere hayat verecek ve dizinin milyonlarca izleyici tarafından 3 sezon daha izleneceği düşünülür ise, Barış Arduç kariyerinin en ballı projesine adım atıyor.

Netflix’te yayınlanacak olan Gökçe Bahadır ile başrolünde yer aldığı Kulüp dizisinin çekimlerini geçtiğimiz ay tamamlayan Barış Arduç, yeni rolü için de hazırlıklara başlıyor.

Turkcell ile reklam anlaşması da bulunan oyuncunun Sultan Alparslan rolü için de sıkı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Ağustos ayında çekimlerine başlanması beklenen projenin başarısı için yurt dışından çeşitli destekler de alınıyor.

Buğra Gülsoy veda ederken, Barış Arduç yeni fenomen olacak! 5

Kazak şirket Nomad’ın hocalarından binicilik ve dövüş dersleri alacak olan Barış Arduç, akıllardan çıkmayacak bir 3 sezon ile TRT1 ekranında muhteşem bir dönem geçirecek. Buğra Gülsoy veda ederken, Barış Arduç yeni fenomen olacak!