Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy, yeni dizisindeki imajıyla Özge Özpirinçci’yi bile çok şaşırttı!

Buğra Gülsoy, yeni dizisindeki imajıyla Özge Özpirinçci’yi bile çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon yaklaşırken yeni dizilerle ilgili haberler de gelmeye devam ediyor.

İddialı projelerle ilgili bilgiler izleyenleri merak ettirirken, oyuncular da yeni projeleri için imaj yenileme telaşında.

Bu isimlerden birisi de Buğra Gülsoy. Geçtiğimiz sezon ekrana veda eden tv8’deki Kızım dizisinin ardından Gülsoy, yeni dizisiyle izleyiciyi çok şaşırtacak.

Zira TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan bir dönem dizisiyle dönüyor. Nizamı Alem isimli dizide rol alacak olan Buğra Gülsoy, Selçuklu’nun ünlü sultanı Melikşah’a hayat verecek.

Dizinin hazırlıkları sürerken Buğra Gülsoy’un imajı da ortaya çıktı. Uzun ve örgülü saçlarla ekran karşısına geçecek olan Buğra Gülsoy, sırtından çekilen bir kareyi instagram sayfasında böyle paylaştı:

Sezonun iddialı yapımları arasına girmesi beklenen dizide, Selçuklu Devleti dönemindeki taht mücadelesi ve Haşhaşiler ile olan büyük savaşa anlatılacak.

Hal böyle olunca oyuncuların dönem kostümleri ve imajları da dikkat çekeceğe benziyor. Buğra Gülsoy’un takipçilerini biraz merakta bırakarak verdiği bu pozu gören yakın arkadaşı Özge Özpirinçci, paylaşımın altına “Buğra, inanılmaz görünüyorsun, bayılıyorum sana” yorumunu yaptı.

Buğra Gülsoy, yeni dizisindeki imajıyla Özge Özpirinçci'yi bile çok şaşırttı! 8

Aşk Yeniden dizisinde ve Acı Tatlı Ekşi filminde partner olarak kamera karşısına geçen ikili, aynı zamanda özel hayatlarında da çok yakın iki dostlar. Özpirinçci, oyuncu arkadaşına yorumuyla destek verirken, daha sonra kendi instagram hesabından da bu story’i paylaştı:

Buğra Gülsoy, yeni dizisindeki imajıyla Özge Özpirinçci'yi bile çok şaşırttı! 9

Nizam-ı Alem dizisiyle ilgili detaylar…

Türkiye’de Selçuklu dönemi az bilinmesine rağmen, çok da merak edilen bir tarihi dönem… Her ne kadar bir dizi olsa da Nizamı Alem ile birlikte izleyicilerin Selçuklu Devleti’ne olan ilgisini artıracak bir proje olması bakımından önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Melikşah’ın eşi olan Terken Hatun’un tarihte önemli bir yeri var ve bu karaktere de uzun süredir ekrandan uzak olan Hatice Şendil hayat verecek. Buğra Gülsoy ve Hatice Şendil uyumu ve enerjisi nasıl olacak merakla bekleniyor.

Nizamı Alem dizisinde bir önemli ikili de Sultan Melikşah’ın oğlu olan ve Selçuklu Sultanı Ahmet Sencer’e ise Ekin Koç hayat verecek. Ekin Koç’un partneri ise Sevda Erginci ve Turna karakterini canlandıracak.

Akli Film tarafından titizlikle hazırlanan proje, yeni sezonun en büyük prodüksiyonlarından birisi olarak görülüyor. Dizide dengeleri değiştirecek Elçin Hatun karakterini ise Leyla Lydia Tuğutlu hayat verecek.