Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un eşi ve minik oğluyla sevgi dolu anları! Engin Öztürk’ün yeni dizi heyecan!

Buğra Gülsoy’un eşi ve minik oğluyla sevgi dolu anları! Engin Öztürk’ün yeni dizi heyecan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü ve başarılı oyuncu Buğra Gülsoy ve Engin Öztürk, şu sıralar ekranda yer alan dizileriyle gündemdeler. Başarılı oyunculuklarıyla rol aldıkları tüm yapımlarda dikkat çeken iki isim Gülsoy ve Öztürk. Ekranın jönlerinden olan bu iki isim, her rolün altından kalkabilen performanslarıyla izleyicinin de takdirini kazanmış isimler.

Buğra Gülsoy ve Engin Öztürk’ün instagram’da son yaptıkları paylaşımlara bir bakalım. İki oyuncunun da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, takipçilerini mutlu etti.

TRT1’de Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara gelen Buğra Gülsoy, Büyük Selçuklu Sultanı Melikşah’a hayat veriyor. Oyuncu, dönem dizisinde çok zor koşullarda çalışıyor. Saçlarını ve sakallarını da uzatan Buğra Gülsoy, yeni dizisi için büyük emek veriyor.

Özellikle savaş sahnelerinde saatlerce makyaj yapılıyor, kılıç kullanıyor, ağır kıyafetlerle uzun süre kamera karşısına geçiyor Gülsoy.

Evinde ise bambaşka bir mutluluk ve neşe var. Gülsoy, sevgilisi Nilüfer Gürbüz ile 2018 yılında evlenmişti. 2019 yılının Nisan ayında da oğulları Can dünyaya gelmişti. Can şu sıralar 21 aylık. En hareketli zamanları.

Gülsoy, yoğun çekimleri nedeniyle oğlundan uzun saatler uzak kalıyor. Oyuncunun oğlu ve eşiyle bir arada oldukları neşeli hallerini ise aşağıda görebilirsiniz. Buğra Gülsoy, instagram sayfasından keyifli aile fotoğraflarını paylaştı.

Buğra Gülsoy'un eşi ve minik oğluyla sevgi dolu anları! Engin Öztürk'ün yeni dizi heyecan! 8

TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziyle ekranlara gelen Engin Öztürk ise bir başka dizisinin heyecanını yaşıyor! Oyuncu, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği 50 m2 isimli mini bir dizide rol aldı.

Aybüke Pusat ile Engin Öztürk’ün başrolünde oynadığı ve 8 bölüm çekilen dizinin afişleri sokaklara asıldı. Pek çok oyuncu arkadaşı sokakta gördüğü afişi fotoğraflayarak sosyal medya hesaplarından paylaşıyor ve Öztürk’e destek veriyorlar.

Yeni dizisinin heyecanını yaşayan Engin Öztürk’e, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte oynadığı Demet Özdemir ve Naz Göktan gibi isimlerden de afişi yayınlayarak destek gelmişti.

Bu kez bir başka oyuncu arkadaşı Sarp Akkaya da afişi yayınlayarak desteğini gösterdi ve “Az kaldı” notunu düştü. Engin Öztürk de bu paylaşımı sayfasına taşıyarak yakın arkadaşı Akkaya’ya “az kaldı sarpom” yanıtını verdi…

Buğra Gülsoy'un eşi ve minik oğluyla sevgi dolu anları! Engin Öztürk'ün yeni dizi heyecan! 9

Dizi merakla bekleniyor. Netflix’te yayınlanacak ama tarihi henüz belli değil. 50 M2,  Burak Aksak’ın hem kaleme aldığı, hem de Selçuk Aydemir ile birlikte yönettiği ve  kara komedi türünde bir dizi. Öztürk ve Pusat’ın yanı sıra Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç da dizide yer alıyor.