Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un, oğlu Cem ve eşinin benzerliğine yaptığı atıf gülümsetti

Buğra Gülsoy’un, oğlu Cem ve eşinin benzerliğine yaptığı atıf gülümsetti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy, minik oğlu Cem’le ilgili zaman zaman instagram sayfasından paylaşımlar yapmakta. Şu sıralar TRT1’de ekrana gelen ve büyük ilgi gören dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da oynayan Gülsoy, yoğun günler geçiriyor.

Selçuklu hükümdarı Sultan Melikşah olarak ekranlara gelen oyuncu, Leyla Lydia Tuğutlu, Ekin Koç, Sevda Erginci gibi isimlerle kamera karşısına geçiyor.

Buğra Gülsoy’un oğlu Cem ise sevimliliğiyle dikkat çekmekte. Oyuncu, 2018 yılında uzun süre aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile evlenmişti. Buğra Gülsoy’un 2019 yılının Nisan ayında oğlu Cem dünyaya geldi.

Cem şu anda 18 aylık ve en sevimli zamanlarında. Gülsoy da oğlunun bu sevimli hallerini zaman zaman paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde müzik dinlerken ayağını ritme göre vuran oğlunun videosunu yayınlamıştı.

Oyuncu bu kez de annesinin oğluna yemek yedirdiği sırada çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Cem’in uzayan saçlarına toka taktıkları görülürken, annesi ve Cem’in saçlarının havadaki duruşunun aynı olmasına da Buğra Gülsoy’dan gülümseten bir mesaj geldi.

İşte birbirine benzeyen anne oğulun o halleri…

benzerlerim benim ☀️☀️

Buğra Gülsoy'un, oğlu Cem ve eşinin benzerliğine yaptığı atıf gülümsetti 7