Ana sayfa Dizi İzle “Bugün Dünyanın En Güzel Günü” – Elif 770.Bölüm

“Bugün Dünyanın En Güzel Günü” – Elif 770.Bölüm

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında hafta içi izleyicilerle akşam saatlerinde buluşmaya devam eden Elif dizisinden önemli sahneler de youtube kanalında paylaşılmakta. Dizinin 770. bölümünde oturdukları evden taşınmalarına gerek kalmayan Elif çok mutlu olduğunu ifade ediyor.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yolları anlatan Elif dizisinin 770. bölümündeki Elif sahnesini videodan izleyebilirsiniz.

Elif karakterinin dramatik yaşantısından yola çıkılarak hazırlanan dizi, içinde yaşanan aşklarla da izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı. Elif konusu ile sadece bizim ülkemizde değil birçok ülkede de ilgiyle izlenmektedir. Özellikle Bosna Hersek ve Endonezya’da ülkemizden çok daha fazla izleyiciye hitap etmektedir. 3. sezonu ile izleyicilerinin karşısına geçen dizi hala devam etmektedir. Dizi hafta içi her gün saat 19.50’de izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Elif dizisinin başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Volkan Çolpan, Selin Sezgin, Cemre Melis Çınar, Emre Kıvılcım, Gülçin Tunçok ve Aysun Güven bulunmaktadır. Dizinin yapımcılığını birçok diziye ve filme hayat vermiş Green Yapım üstlenirken dizinin senaryosu Rüya İstanbul’a aittir. Dizinin yönetmen koltuğunu ise iki başarılı yönetmen Fulya Yavuzoğlu ile Hale Uzunoğlu paylaşmaktadır. Elif konusu gereği sadece belirli bir kesime değil yediden yetmişe büyük kesime hitap etmektedir.