Ana sayfa Dizi Haberleri Bugün günlerden Çarpışma! Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hayranları ekran başına!

Bugün günlerden Çarpışma! Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hayranları ekran başına!

tarafından ker_def

Show TV’de saat 20.00’de yeni bir dizi başlıyor. Bir süredir tanıtımları yapılmakta olan Çarpışma dizisi, merakla bekleniyordu.

Çarpışma dizisinin 1. bölümü bu akşam (22 Kasım Perşembe), izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz dizinin başrol oyuncuları…

Sosyal medyada diziyle ilgili pek çok yorum yapılmakta. Son yayınlanan tanıtımla birlikte izleyicilerden ‘Yeni bir fenomen dizi geliyor’ yorumlarıyla İçerde ve Çukur dizilerine gönderme vardı.

Çarpaşma 1. bölüm 2. fragmanı izle!

Kadir’in (Kıvanç Tatlıtuğ) tam merkezinde yer aldığı, Zeynep’in (Elçin Sangu) ve Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) tehdit altında olduğu, Veli’nin (Onur Saylak) tehlikeli yüzünün ortaya çıktığı,Kerem’in (Alperen Duymaz) yaşadığı çıkmazın merak uyandırdığı tanıtımlarıyla adından söz ettiren ‘Çarpışma’nın son tanıtımında aksiyon sahnelerinin yanı sıra, duygu dolu anlar izleyicileri derinden etkiledi.

BÜYÜK SINAV BAŞLIYOR

Bugünden itibaren Perşembe günleri için tüm kanallar büyük bir sınav verecek.

Halihazırda Bizim Hikaye, Avlu ve Muhteşem İkili dizilerinin de olduğu Perşembe akşamlarına damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova, bu kez Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma ile karşılacak!

Perşembe günü kanallar arasındaki müthiş reyting yarışında yine Bir Zamanlar Çukurova mı galip gelecek, yoksa Çarpışma tüm dengeleri alt üst mü edecek?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Cesur ve Güzel dizisinden sonra yeniden ekrana döndüğü ve Elçin Sangu’nun da Kiralık Aşk’tan sonra merakla beklenen yeni diziyle tekrar dönecek olması, heyecan yaratıyor.

Atv’nin sezon başından beri çok konuşulan dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın Çarpışma karşısında reyting kaybına uğrayıp uğramayacağı büyük merak konusu olmakta.