Ana sayfa Dizi Haberleri Bülent İnal, normal yaşamında canlandırdığı Sultan Abdülhamid’den etkileniyor mu?

Bülent İnal, normal yaşamında canlandırdığı Sultan Abdülhamid’den etkileniyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları 1 Mayıs Cuma günü youtube üzerinden hayranları ile 3. kez buluştu. Dizinin ünlü isimlerinin bu buluşmasının sebebi izleyicileri yalnız bırakmamak. Dizinin çekimlerinin koronavirüs salgını nedeniyle yapılamaması nedeniyle youtube üzerinden buluşmalar yapılıyor.

Bülent İnal, Cem Uçan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun ile yönetmen Doğan Ümit Karaca ve senarist Uğur Uzunok yayında yer alan isimlerdi.İzleyicilerin soruları yanıtlandı. Bülent İnal’a sorulan sorulardan birisi de normal yaşamında dizide canlandırdığı Sultan Abdülhamid’in kişilik özelliklerinden etkilenip de normal yaşamında değiştirdiği bir şey olup olmadığıydı.

Bülent İnal, “Tabii yok. Oyunculara genelde böyle sorular sorulur. Oynadığınız karakter sizi etkileyip gündelik hayatınızda onun gibi davranıyor musunuz gibi. Profesyonel hayatta böyle bir şey yok. Biz işimizi yapıyoruz. Geliyoruz, kostümü giyiyoruz. Ezberimizi yapıyoruz, sahneye çıkıyoruz.Oyunumuzu oynayıp dönüyoruz” diye konuştu.

Tarihi projelerin içinde bulunmaktan çok hoşlandığını anlatan Bülent İnal, bu tür yapımlardan keyif aldığını söyledi.Sultan Abdülhamid gibi 33 yıl, çok enteresan olaylarla dolu taht yaşamının etkileyici olduğunu ifade eden Bülent İnal, “Çok şey öğreniyoruz, biz de sette. Yazılan senaryo ile, biz de yeni şeyler öğreniyoruz. Bazen kendi aramızda da konuşuyoruz, böyle bir şey olmamıştır diye. Sonra giriyoruz internete kitapları buluyoruz, gerçekten bunlar olmuş. Her gün sette yeni şeyler öğreniyoruz. Beni en mutlu eden yanı bu. Karakter ile benzeyen ya da ondan esinlenip yaptığım bir şey yok” açıklamasında bulundu.

Bülent İnal, Sultan Abdülhamid’in soğanlı yumurtayı çok sevdiğini, kendisinin de evde yaptığını ve beğendiğini sözlerine ekledi.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.