Ana sayfa Sosyal Medya Bülent İnal’dan Payitaht Abdülhamid mesajı var!

Bülent İnal’dan Payitaht Abdülhamid mesajı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal, başarılı performansı ile göz dolduran isimlerden birisi 4. sezonuyla yoluna devam eden dizinin stok bölümlerinin fazlalığı yeni bölümlerin birbiri ardına yayınlanmasını sağlıyor.

Birçok dizi elde stok olmadığı için yayınlarına ara verdi ama Payitaht Abdülhamid dizisinin koronavirüs salgını nedeniyle setlerin durmasında daha az etkilendiğini söyleyebiliriz. TRT’nin aldığı karar gereği bazı dizilerin evde çekilmesinin önü açıldı. Oyuncuların evlerine teknik aletler yerleştirildi ve daha yüksek görüntü kalitesi hedeflendi.

Seksenler oyuncularının yaptığı Ev Yapımı dizisinin yanı sıra; Kalk Gidelim ve Tutunamayanlar dizilerinin ev modeli yakında ekranda olacak. Ayrıca Payitaht Abdülhamird için de benzer bir yol izleneceği belirtiliyor. Bülent İnal hem takipçilerinin Berat Kandilini kutladı hem de moral mesajı verdi.

İnal, “Kandiliniz mübarek olsun, bu cuma yeni bölümümüzle karşınızda olacağız. Mutlaka bu günler geçecek yine buluşacağız. Sevgiler, selamlar” diyerek dizinin 116. bölüm fragmanını yayınladı.