Ana sayfa Sosyal Medya Bülent İnal’dan şoke eden ilkokul anısı! Öğretmeninin yaptıkları tüyleri diken diken etti!

Bülent İnal’dan şoke eden ilkokul anısı! Öğretmeninin yaptıkları tüyleri diken diken etti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde oynayan ünlü Oyuncu Bülent İnal, instagram sayfasından ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı.

İstanbul Üsküdar’da Örnek İlkokulu’nda okuyan Bülent İnal, öğretmenini sevgiyle anmadığını belirten bir yazı kaleme aldı. Sınıfça yedikleri dayakları ve yaşadıkları korkuyu anlatan İnal, adını vermedi ama öğretmeninin travmatik davranışlarını ifşa etti.

İşte Bülent İnal’ın o paylaşımı:

“Yıl galiba 1984-85 Üsküdar Örnek Mahallesi Örnek İlkokulu. Ayakta sağdan ikinci. Vay be. Tüm arkadaşlara selamlar. Sevgiyle anmak isteyeceğim bir öğretmenim olmasını çok isterdim. Fakat olmadı. Bütün ilkokul hayatım boyunca neredeyse her gün bizi dövdü. Kafamızı tahtaya vurarak tokat atarak cetvelle sopayla. Bir bahane arardı hep dövmek için. Bazen sorular sorardı tek tek döverdi bazen de bütün sınıfı bir bahaneyle sıra dayağından geçirirdi. İlkokul bitince ailelerimize haber yollamıştı okutmanıza gerek yok bişey olmaz bunlardan diye. Dışarıda onu görünce arabaların altına saklanan arkadaşlarım vardı. Adı bizde kalsın. Torunları vardır ailesi vardır onları üzmeyelim. Neyse. Çocukluğum güzel bir mahallede güzel insanlarla geçti. Örnek mahallesine selam olsun. #tbt”

Bülent İnal'dan şoke eden ilkokul anısı! Öğretmeninin yaptıkları tüyleri diken diken etti! 7