Ana sayfa TV Programları Bulunan ceset bir erkeğe ait! – Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Mart 2019

Bulunan ceset bir erkeğe ait! – Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Mart 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 11 Mart Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde önemli detaylar vardı.49 gündür kayıp olarak aranan yaşlı adamın cesedi canlı yayında bulundu! Antalya’da yaşayan 82 yaşındaki Asım Bayram, 22 Ocak günü kayboldu. Müge Anlı, 49 gündür yaşlı adamı arıyordu. Geçtiğimiz hafta sonu Müge Anlı ekibine gelen bir ihbar Antalya’da sıcak saatler yaşanmasına neden oldu.

Kepez ilçesinin Varsak bölgesindeki ormanlık alana piknik yapmak için giden bir vatandaş, yeni kazılmış bir alan gördüğünün ihbarını yaptı.

Yapılan ihbarın üzerine Müge Anlı ekibi, bölgeye gitti. Emniyet yetkililerine haber verilmesiyle birlikte bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, bahsedilen yerde kazı çalışması başladı. Canlı yayında adım adım gerçekleşen kazı çalışmasının sonucunda 49 gündür aranan Asım Bayram’ın cesedine ulaşıldı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…