Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz akılları karıştırdı! Adı Deniz Işın ile anılan yakışıklı oyuncu eski sevgilisine döndü!

Burak Deniz akılları karıştırdı! Adı Deniz Işın ile anılan yakışıklı oyuncu eski sevgilisine döndü!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son zamanlarda ilişki haberleriyle gündemi sıkça meşgul eden Burak Deniz cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Düne kadar Deniz Işın ile anılan yakışıklı oyuncu iddialara göre eski sevgilisine geri döndü.

Burak Deniz, Ferzan Özpetek’in çekimleri İtalya’da gerçekleştirilen “Cahil Periler” adlı dizisinin dört bölümünde rol aldıktan sonra Türkiye’ye dönmüş, sevgilisi Didem Soydan ile birlikte tatile çıkmıştı.

Ünlü manken Didem Soydan ile birlikte tatil yapan Burak Deniz, Didem Soydan ile verdiği aşk kokan pozlarını da instagram hesabından takipçileri ile paylaşmış, haklarında sık sık ayrılık iddiaları çıkan dedikodulara noktayı bu şekilde koymuşlardı. Çift sonra sessiz sedasız ayrılmış, yakışıklı oyuncunun adın Serenay Sarıkaya başta olmak üzere pek çok farklı isimle anılmıştı.

Burak Deniz akılları karıştırdı! Adı Deniz Işın ile anılan yakışıklı oyuncu eski sevgilisine döndü! 3

En son Habertürk Gazetesi’den Onur Aydın’ın haberi Burak Deniz’in yeni bir aşka yelken açtığı yönündeydi. Habere göre; Bir mekanda baş başa yemek yiyen Burak Deniz ve Deniz Işın, çıkışta taksi beklerken görüntülendi. İkili, basın mensuplarını fark edince şaşkınlıklarını gizleyemedi. Burak Deniz, Deniz Işın’a dönüp, “Sen istersen içeri geç.” dedikten sonra muhabirlere röportaj verdi.

Deniz Işın ile arkadaş olduklarını ifade eden Burak Deniz, “Hayatınızda kimse yok mu?” sorusuna “Yok, bu ara hayatımda sadece iş var.” yanıtını verdi. Magazin basınını bir süredir meşgul eden ikili geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta trafiğe takılmış. Muhabirlerin olmadığını gören çift aşka geldiği konuşulmuştu.

Burak Deniz akılları karıştırdı! Adı Deniz Işın ile anılan yakışıklı oyuncu eski sevgilisine döndü! 4

Fakat son gelen bilgilere göre işin aslı farklı çıktı. Yaklaşık bir yıl aşk yaşayan ve geçtiğimiz yıl yaşadıkları tartışma sonrası ilişkilerini sonlandıran Burak Deniz ve Didem Soydan çifti iddialara göre barıştı, baş başa tatile çıktı.