Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu!

Burak Deniz, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Burak Deniz, ekranlara en son Maraşlı dizisiyle gelmişti. Oyuncu, Alina Boz ile ekran uyumu da çok konuşulan dizideki karakterini büyük bir başarı ile canlandırdı. O kadar ki izleyici Mahur ve Maraşlı’nın hikayesini ve aşkını çok sevdi ve hala iki oyuncu bu diziyle anılıyor.

Maraşlı dizisi, Atv’nin iddialı bir projesi olarak başladı ancak beklenen reytingleri alamadı. Yine de kanal, dizinin arkasında durarak 26 bölüm yayınlanmasını sağladı. İzleyici, kanaldan ve yapımcıdan biraz daha sabır istedi, dizinin final yapmaması için sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalıştı.

Fakat karakterleriyle ve hikayesiyle fenomen bir yapım haline gelen dizi, ne yazık ki erken final yaptı. Pek çok izleyici Maraşlı için bu kararı haksız buluyor ve hala konu eleştiriliyor. Alina Boz ve Burak Deniz de erken final yapan dizilerine olan sevgi ve vefalarını, dizinin ilk başladığı günün 1. yılında Maraşlı’ya selam göndererek gösterdiler.

Burak Deniz, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu! 7

Burak Deniz, sonrasında başka projelerde de rol aldı. İtalya’ya giderek Ferzan Özpetek’in Disney Plus’ta yayınlanacak Cahil Periler dizisinde oynadı. Ardından Serenay Sarıkaya ile oynadığı ve Netflix için çekilen Şahmaran dizisinde rol aldı.

İzleyicinin heyecanla ekrana gelmesini beklediği oyuncu, hafta içinde doğum gününü kutladı. 17 Şubat 1991 doğumlu olan oyuncu, 31 yaşına girdi. Dizileriyle pek çok ülkede hayran edinen oyuncuya, dünyanın dört bir yanından kutlama mesajları geldi.

Burak Deniz, 17 Şubat günü gelen mesajlarla Twitter’da gündem oldu.

Rol aldığı projelerle adından söz ettiren Burak Deniz, kariyerinde başarılı bir süreç yaşıyor şu sıralar. Yetenekli oyuncu, rol aldığı her yapımda adından söz ettirmekte. Dizilerinin yurt dışına satılmasıyla da ününü dünyaya taşıdı. Yerli ve yabancı hayranlarının kutlama mesajları sayesinde Twitter’da gündemin ikinci sırasına yerleşmeyi de başardı.

Hayranları Burak Deniz’i etiketleyerek oyuncunun doğum gününü kutladılar ve hayranlıklarını dile getirdiler. 17 Şubat günü öğle saatlerinde Burak Deniz hakkında yapılan paylaşım sayısının 2 bini geçmiş olması da dikkat çekti.

Bu arada yakışıklı oyuncu, şu sıralar Netflix için çekilecek Gidenler isimli filmde rol almaya hazırlanıyor. Burak Deniz’in rol arkadaşı ise Dilan Çiçek Deniz. İkili daha önce BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde partner olmuşlardı.