Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, Bizim Hikaye’den ayrılıyor mu?

Burak Deniz, Bizim Hikaye’den ayrılıyor mu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’de Hazal Kaya ile kamera karşısına geçen Burak Deniz’in dizideki rolüyle ilgili kafaları karıştıran bir tanıtım yayınlandı.

Sezon başından beri Filiz’e olan aşkından başını beladan belaya sokan Barış, eski sevgilisi Hülya’nın kıskançlığının kurbanı mı oluyor?

Dizinin Perşembe akşamı yayınlanan 29. bölüm sonunda, Hülya’nın arabasını bir kanala sürmesiyle korkunç bir kaza yaşandı. Barış’ın tüm çabalarına rağmen su kanalına uçan arabadan kim ölü çıkacak, kim yaşayacak merakla beklenirken 30. bölüm tanıtımı şok etti.

Burak Deniz, Bizim Hikaye'den ayrılıyor mu? 8

Barış’a bir türlü ulaşamayan Filiz, tanıtımda Barış’ın çalıştığı hastaneyi arayıp orada olup olmadığını soruyor. Filiz’e ne yanıt veriyorlar duyulmuyor ama şok geçiren Filiz’in telefonla konuştuğu o anlarda Barış’ın ameliyatta olduğu ve kalbinin durduğu görülüyor.

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER,SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Burak Deniz, Bizim Hikaye'den ayrılıyor mu? 9

Elektroşok uygulanan Barış’ın kalbinin durduğu o sahneler, tanıtımdan sonra sosyal medyada çok konuşuldu. İzleyenlerin büyük çoğunluğu dizide bir ters köşe yapıldığı ve Barış’ın ölmediği kanısında ancak neler olacağını gelecek hafta hep birlikte göreceğiz.

İşte çok şaşırtan 30. bölüm tanıtımı: