Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, Furkan Andıç’ın instagram paylaşımına öyle bir mesaj yazdı ki görenlere kahkaha attırdı!

Burak Deniz, Furkan Andıç’ın instagram paylaşımına öyle bir mesaj yazdı ki görenlere kahkaha attırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de Türkiye’nin başarılı jönlerinden. Rol aldıkları dizilerle büyük kitlelere ulaştılar ve isimlerini duyurdular. Oynadıkları yapımlar ilgiyle izlenirken her iki oyuncu da yakışıklılıklarıyla da dikkat çeken iki isim olarak hayranlarının markajındalar.

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ilgiyle takip edilen Burak Deniz ve Furkan Andıç, dizi sektörünün aranılan isimlerinden ikisi. Şu sıralar her ikisi de ekranda yok ama Deniz’in Şahmeran isimli Netflix için hazırlanan dizisinin çekimleri başladı.

Furkan Andıç ise ekrana en son Çatı Katı Aşk dizisi ile gelmişti. Oyuncu, Aybüke Pusat ile başrolünü paylaşacağı Kusursuz dizisine hazırlanıyordu. Ancak dizinin bütçesi yüksek çıkınca projeden vazgeçildi. Furkan  Andıç’ın ekrana ne zaman döneceği ise şu an için belli değil.

Geçtiğimiz günlerde Furkan Andıç, hayli keyifli göründüğü bir fotoğrafını paylaştı instagram sayfasından. Eski bir pozu olduğunu da tb notuyla belirten oyuncu, “Beni güldürdünüz” mesajını da ekledi fotoğrafına.

Burak Deniz, Furkan Andıç'ın instagram paylaşımına öyle bir mesaj yazdı ki görenlere kahkaha attırdı! 9

Bu pozuna Burak Deniz’den gelen mesaj ise görenleri güldürdü. Deniz, meslektaşına “Keşke tanışabilsek” diye yazdı. Furkan Andıç ise “Bir imzalı fotoğrafınızı alırım Burak Deniz bey” karşılığını verdi.

İki oyuncunun bu mesajlarını okuyan bazı izleyiciler, durumu pek kavrayamasa da aslında ikili birbirleriyle şakalaşmaktaydı. Zira yıllar önce aynı dizide birlikte rol almış ve yıllardır süren bir dostlukları da mevcut.

Burak Deniz, Furkan Andıç'ın instagram paylaşımına öyle bir mesaj yazdı ki görenlere kahkaha attırdı! 10

Burak Deniz ve Furkan Andıç, 2011 yılında yayınlanan Kolej Günlüğü isimli dizide rol almışlardı.  Henüz şimdiki kadar ünlü olmayan iki oyuncunun o toy hallerini de fotoğraflarda görebilirsiniz.

Dizide Şenay Gürler, Arif Pişkin, Türkan Kılıç, Ebru Nil Aydın, Bora Kozanoğlu, Özge Çelik de oynuyordu ve 32 bölüm sürmüştü. TIMS Productions imzalı gençlik dizisini izleyenler hatırlayacaktır,  TNT kanalında yayınlanan dizide hayallerinin peşinden koşan üç gencin serüven ve umut dolu hikayesi anlatılıyordu.

İşte bu dizi şimdinin iki popüler ve başarılı oyuncusu Burak Deniz ve Furkan Andıç’ın da hayatlarında önemli bir dönemeç olan yapımdı…

Burak Deniz, Furkan Andıç'ın instagram paylaşımına öyle bir mesaj yazdı ki görenlere kahkaha attırdı! 11