Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz hayranları müjde! Kavuşmaya az kaldı!..

Burak Deniz hayranları müjde! Kavuşmaya az kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Burak Deniz ekranlara en son ATV’de yayınlanan ve çok ses getiren Maraşlı dizisiyle geldi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu bu arada Netflix için Kal adlı filmi çekti.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’i üçüncü kez bir araya getiren Kal’ın yayın tarihi belli oldu. Tatlı Küçük Yalancılar ve Yarım Kalan Aşklar dizilerinde başrolleri paylaşan Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz’i üçüncü kez bir araya getiren Kal filmi 11 Kasım’da dijital platformda görücüye çıkacak.

Yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan’ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ikiliye Berrak Tüzünataç, Dolunay Soysert, Ersin Arıcı, Şükran Ovalı ve Ceyda Düvenci’nin de aralarında bulunduğu ünlü isimler eşlik ediyor.

Burak Deniz hayranları müjde! Kavuşmaya az kaldı!.. 8

Filmden görüntüler Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesabında, “Anılar bağımlılık yapar” notuyla izleyicinin beğenisine sunuldu. Filmin çekimlerinin yapıldığı dönemde Dilan Çiçek Deniz, Kal filmi için sarıya boyattığı saçlarıyla gündeme gelmişti

Burak Deniz hayranları müjde! Kavuşmaya az kaldı!.. 9

Dilan Çiçek Deniz, ekranlara en son yakın zaman önce final yapan Fox TV dizisi Kusursuz Kiracı’yla geldi. Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz hayranlarının merakla beklediği filmin adı daha önce  Gidenler olarak açıklanmıştı. Film, Kal adıyla 11 Kasım’da Netflix’de izleyici ile buluşacak.