Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz hayranlarına yeni proje müjdesi verdi

Burak Deniz hayranlarına yeni proje müjdesi verdi

tarafından kadir kadir
Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya, Şahmeran dizinin başrolünde

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların bıçkın delikanlısı, ünlü oyuncu Burak Deniz, başrolde Serenay Sarıkaya ile birlikte oynadığı Şahmaran dizisinin yayın tarihini açıkladı. Burak Deniz, yönetmen Ozan Açıktan ile de yapacağı yeni bir sinema projesinin müjdesini de hayranlarına verdi.

Özellikle geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan ve başrolünü Alina Boz ile paylaştığı Maraşlı dizisinde Celal Kün (Mehmet İnce) karakteriyle izleyicilerin dikkatini çeken Burak Deniz, son yıllarda aldığı rollerle dizi sektörünün aranan isimleri arasında olmayı başardı.

Maraşlı dizisinin çekimlerinin ardında İtalya’ya giden başarılı oyuncu, İtalya’da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in 20 yıl önce çektiği, İtalyan ortak yapımı “Cahil Periler” filminin dizi versiyonunda yer aldı. Deniz, Disney’in dijital platformlarından Disney+’ta 8 bölüm olarak yayınlanması planlanan Cahil Periler (Fe fate ignoranti) dizisinde Serra Yılmaz karakterinin fotoğrafçılıkla ilgilenen yeğeni Asaf’a hayat verdi.

Burak Deniz, Cahil Periler (Fe fate ignoranti) dizi setinde İtalyan oyuncu Cristiana Capotondi ile tavla oynuyor.

Burak Deniz, Cahil Periler (Fe fate ignoranti) dizi setinde İtalyan oyuncu Cristiana Capotondi ile tavla oynuyor.

İtalya’nın ardından Türkiye’ye dönen Burak Deniz, Eylül 2022’de online dizi ve film platformu Netflix’te bir internet dizisi olarak yayınlanacağını açıkladığı ve fantastik öğeler barındıran Şahmaran dizinde yer aldı. Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı, yönetmenliğini ise Umur Turagay’ın yaptığı ve Adana ile Mersin’in Tarsus ilçesinde çekimleri tamamlanan dizinin diğer oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ebru Özkan, Mehmet Bilge Aslan ve Nilay Erdönmez bulunuyor.

Şahmeran dizisinin 2018'de yayınlanan Hakan Muhafız'ı geride bırakıp bırakmayacağı merak konusu.

Şahmeran dizisinin 2018’de yayınlanan Hakan Muhafız’ı geride bırakıp bırakmayacağı merak konusu.

Konusu sır gibi saklanan dizide bilinen efsaneye göre “şahmaranı görecek kişinin vücudu pul pul olurmuş”, bu gerçekleşir mi bilinmez ama başrolü Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya gibi güçlü isimlerden oluşan Şahmaran dizisinin 2018 yılında Netflix’te yayınlanan ve Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Aksiyon, Fantastik, Bilim Kurgu kategorisindeki Hakan: Muhafız’ı (The Protector) gölgede bırakıp, bırakmayacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.