Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, Maraşlı olduğuna o kadar çok kendini inandırmış ki, izleyici de ikna oldu!

Burak Deniz, Maraşlı olduğuna o kadar çok kendini inandırmış ki, izleyici de ikna oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmaya başlanan Maraşlı dizisinin ikinci bölümü de izleyicilerle buluştu. İlk bölümü takip edenler zaten büyük bir heyecan ile ekran başına kuruldu. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin güçlü performansları yine izleyicilere soluksuz anlar yaşattı.

Maraşlı bir lakap, karakterin gerçek ismi Celal Kün… Birçok izleyici de aslında Burak Deniz’in canlandırdığı karakterin ismini hatırlayamıyor ve Maraşlı demek kolayına geliyor… Celal ile Mahur arasında ise öyle büyük uçurum var ki, çok farklı kimliklere sahipler. Ancak bu hikayede Maraşlı aslında kendisi değil, yani eğitilmiş birisi ve ailenin içine sızmak için aslında rol yapıyor…

Ancak Burak Deniz, Maraşlı karakterini öyle güzel canlandırıyor ki, muhteşem bir takım elbise gibi üzerine cuk diye oturdu. Dizinin hikayesi ilginç bu kesin. Karakterler ile bunlara hayat veren ünlü isimler de uyumlu.

Burak Deniz, Maraşlı olduğuna o kadar çok kendini inandırmış ki, izleyici de ikna oldu! 9

Özellikle Savaş karakterinde Saygın Soysal ve Necati olarak izlediğimiz Serhat Kılıç çok başarılı bir karakter sunumu ortaya çıkardı.

Necati karakteri muhtemelen dizinin en sürpriz ismi olarak ilerleyen bölümlerde herkesi fazlasıyla şaşırtacak gibi duruyor. Serhat Kılıç da Söz dizisinden sonra yine başarılı bir yapım bulmuş oldu.

Burak Deniz, Maraşlı olduğuna o kadar çok kendini inandırmış ki, izleyici de ikna oldu! 10

Maraşlı dizisinin izleyicileri sürükleyen bir hikayesi var. İkinci bölüm bitti ama herkes merakla yeni bölümü bekliyor. “Keşke dijital proje olsa da bir çırpıda izlesek” diyen çok kişi de olmuştur. Ancak dizinin bu kadar çok etkileyici olmasının altında yatan şey Burak Deniz’in Maraşlı karakterini içine sindirdiğini sergileyen oyunculuk başarısı…

Burak Deniz, Maraşlı olduğuna o kadar çok kendini inandırmış ki, izleyici de ikna oldu! 11

İzleyici ekranda Burak Deniz’in ne kadar role girdiğini ve Maraşlı karakterinin hislerini kendisine geçirdiğini görüyor. Burak Deniz, hayatına Maraşlı olarak devam etse kimse yadırgamaz, yani o derece role girmiş durumda.

Dizinin müzikleri bir harika ve yerinde kullanılıyor. Alina Boz yine çok iyi bir performans ile Mahur’u etkili kılıyor. Sonuç olarak, atv ekranında uzun yıllar sürebilecek kalitede bir dizi ortaya çıktı. Hikaye o kadar derin ve aslında ilgi çekici ki, ilerleyen haftalarda dizinin reytingleri patlarsa kimse şaşırmasın.