Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz projeden projeye koşuyor, eski partneriyle yeniden buluşuyor!

Burak Deniz projeden projeye koşuyor, eski partneriyle yeniden buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, 1991 yılında dünyaya geldi ve 2012 yılından bu yana da oyuncu olarak önemli projelerde kendini gösterdi. Sultan isimli sinema filmi ile setlere adım atan oyuncu, Kaçak dizisindeki Burak karakteri ile dikkat çekmişti.

Medcezir’de Aras olarak ilgi gören oynucu, sonrasında üst üste önemli projelerde etkili performanslara imza attı. Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi, Aşk Laftan Anlamaz, Bizim Hikaye, Yarum Kalan Aşklar ve Maraşlı isimli dizi projeleri oyuncunun milyonlarca hayrana sahip olmasını sağladı.

Son dönemde ise Burak Deniz önce yaz aylarında Cahil Periler isimli Ferzan Özpetek’in dizisinde yer aldı. Sonrasında ise Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği Şahmaran isimli dizinin setinde yer alan Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ile de partner oldu.

Netflix için çekilen Şahmaran’ın yanı sıra oyuncunun bir başka projesi de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz, bir sinema filminde buluşacak. Daha önce Yarım Kalan Aşklar dizisinde rol alan ve birbirlerine çok yakıştırılan ikili, şimdi de Gidenler isimli sinema filminde bir arada olacak.

Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı filmin çekimlerine ünlü oyuncunun Şubat ayında katılması bekleniyor. Şahmaran dizisinin çekimlerinin tamamlanmasının hemen ardından Burak Deniz de film ekibine katılacak.