Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’lı Şahmaran ikinci sezon hazırlıkları başladı bile!

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’lı Şahmaran ikinci sezon hazırlıkları başladı bile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in yer aldığı Şahmaran’ın çekimleri çoktan tamamlandı. Ancak Netflix’te yayınlanacak dizinin izleyiciyle buluşacağı tarih hakkında hala bilgi yok. Bu süreçte ikinci sezonun onayını alan Şahmaran dizisinin yeniden sete çıkacağı tarih belli oldu.

Ay Yapım imzasını taşıyan Şahmaran dizisi, Netflix için çekildi. Fantastik bir hikayenin kahramanlarını Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya canlandırıyor. Çekimleri sessiz sedasız bir şekilde çoktan tamamlanan dizide Deniz ve Sarıkaya’nın nasıl bir çift olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’lı Şahmaran ikinci sezon hazırlıkları başladı bile! 8

Çekimleri uzun süre önce tamamlanmasına rağmen Şahmaran’ın yayın tarihinden hala bir bilgi yok. Dizi, Netflix’te yayın tarihini bekleyedursun ikinci sezon onayını aldı bile. Ve hatta ikinci sezonun çekim tarihleri de belli oldu.

Gelen bilgiye göre Şahmaran’ın ikinci sezonunun çekimleri haziran ayında yapılacak. Bu arada yine gelen bilgiye göre dizinin ilk sezonu eylül ayında Netflix’te yayına girecek. Dizinin ikinci sezonunun çekimleri Adana’da gerçekleşecek.

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’lı Şahmaran ikinci sezon hazırlıkları başladı bile! 9

Bu arada dizinin hikayesi çok büyük merak konusu. Ancak Deniz ve Sarıkaya, Şahmaran’la ilgili ser verip sır vermiyor. Magazin basını konuyla ilgili sorular yöneltse de kısa yanıtlarla geçiştiriyorlar. Gizlilik anlaşması yaptıkları anlaşılan oyuncuların bu ketum tutumu da diziye olan merakı daha da çok artırıyor.

Dizinin setinden bugüne kadar tek bir kare fotoğraf dahi paylaşılmadı. Ancak kısa süre önce Burak Deniz diziyle ilgili çok küçük de olsa bilgi vermişti. Yakışıklı oyuncunun verdiği bilgiye göre Burak Deniz dizide Şahsu, Serenay Sarıkaya da Maran isimli karakterleri canlandırıyor. Deniz verdiği bilgide “ Yaklaşık 500 yaşında bir yılan olacak. Ortaya ne çıktı, sonuç ne olacak ben de merakla bekliyorum” demişti.