Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran dizisi ile ilgili bir tüyo, bir sürpriz haber var!

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran dizisi ile ilgili bir tüyo, bir sürpriz haber var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahmaran dizisi, sessiz sedasız çekimleri tamamlandı ve şimdi izleyici ile buluşmayı bekliyor. Uzun zamandır hayranlarının dizilerde görmek için sabırsızlandığı Serenay Sarıkaya, bu kez dijitali tercih etti.

Ay Yapım imzasını taşıyan Şahmaran dizisi, Netflix için çekildi. Fantastik bir hikayenin kahramanlarını Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya canlandırıyor. İkiliyi partner olarak görmek herkes için büyük sürpriz olacak. Hem Burak Deniz hem de Serenay Sarıkaya hayranları, bu ikiliyi heyecanla beklemekte!

Deniz ve Sarıkaya, dizilerinden çok fazla bahsetmemeye çalışıyorlar. Magazin basını konuyla ilgili sorular yöneltse de kısa yanıtlarla geçiştirmekteler. Gizlilik anlaşması yaptıkları anlaşılan oyuncuların bu ketum tutumu da diziye olan merakı daha da çok arttırmakta!

Setten hiç bir fotoğrafın da sızmadığı dizinin ilk sezonu çekilip tamamlandı. Diziden fotoğraflar da henüz paylaşılmadı. Fakat Burak Deniz, Şahmaran dizisini merak edenlere güzel bir tüyoyu önden vererek küçük bir sürpriz yaptı!

Aslında sözleriyle merakları daha da arttırdığını söylemek mümkün! Oyuncu, dizinin ikinci sezonunun da çekileceği müjdesini verdi!

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran dizisi ile ilgili bir tüyo, bir sürpriz haber var! 80

Ünlü oyuncu, “Tarihi tam olarak nedir, oyuncuları toparlamak zor. Bir yayın süresi var, çekim tarihi var, ben de bekliyorum” diyerek ikinci sezonu doğruladı. Bu arada tüyolar da ardından geldi…

Dizinin ismi, zaman zaman medyada Şahmeran olarak geçiyordu. Ancak Burak Deniz, Şahmaran olduğunu özellikle vurguladı ve kendisinin Şahsu, Serenay Sarıkaya’nın ise Maran isimli iki karakteri canlandırdıklarını ifade etti.
Ardından söylediği şu sözler ise diziye merakı iyice arttıracak nitelikteydi: “Yaklaşık 500 yaşında bir yılan olacak. Ortaya ne çıktı, sonuç ne olacak ben de merakla bekliyorum” diye konuştu.

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran dizisi ile ilgili bir tüyo, bir sürpriz haber var! 81

Bu arada kariyerinde yeni atılımlar da yapan oyuncu, geçtiğimiz aylarda İtalya’da Ferzan Özpetek’in yönetmenliğini üstlendiği ve Disney Plus için çekilen Cahil Periler dizisinde Asaf karakterini oynamıştı. Dizinin galasına da katılan oyuncu, bir fotoğrafçıyı canlandırdığı dizinin geri dönüşlerinin iyi olduğunu da ifade etti.

Disney Plus’ın İtalya’daki ilk yerli projesi olan Cahil Periler dizinin çok beğenildiğini tv100 kameralarına anlatan oyuncu, özel hayatında da Didem Soydan ile ilişkisi sorulunca, iyi gittiğini ekledi.

Üstüste bir kaç projede çalışan oyuncu, 1-2 ay kadar dinlenmek istediğini de sözlerine ekledi. Ayrıca yaz döneminde bir sinema projesi olabileceğini de sözlerine ekledi.

İşte Burak Deniz’in röportajının tamamı…