Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, yeni dizi heyecanı yaşıyor!

Burak Deniz, yeni dizi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri arasında özellikle dijital projeler farklı konuların da işlendiği, izleyicileri daha da çok meraklandıran içerikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. BluTV tarafından bir süredir büyük bir beklenti ile hazırlanan Yarım Kalan Aşklar da bu dizilerden birisi…

Bazı hikayeler bittiğinde başlar. Yeni bir bedende, yarım kalan hayatın peşinde! İşte bu slogan ile tanıtılan Yarım Kalan Aşklar dizisinde Dilan Çiçek Deniz, Burak Deniz, Cem Davran ve Ezel Akay gibi ünlü isimler buluştu. Tolga Sarıtaş’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı projenin ilk fragmanı da yayınlandı.

Burak Deniz, instagram hesabından yaptığı paylaşımda hem ilk fragmana atıf yaptı hem de heyecanından bahsetti. Ozan karakterine hayat veren Burak Deniz’in karakterinin ilk hallerini ise Tolga Sarıtaş canlandırdı.

Burak Deniz, “Uzun zamandır olmadığım kadar heyecanlıyım! Yarım Kalan Aşklar ilk tanıtımıyla sizlerle” notuyla fragmanı hesabından yayınladı… Kısa sürede 100 binin üzerinde izlenmeye ulaşan Burak Deniz’in heyecanını hayranları da paylaştı ve sabırsızlıkla diziyi beklediklerini belirten yorumlar yaptı.İşte Yarım Kalan Aşklar dizisinden ilk fragman: